Snap
  • #twinky
  • #kinderstoel
  • babybedje

De handigste hulpjes voor je kleine!

Om het thuis weer een stukje makkelijker te maken

Deze hulpjes wil je zeker in huis hebben! Veilig eten en spelen met de multifunctionele kinderstoel en laat je kindje tot rust komen met deze ideale co-sleeper. We laten je graag zien waarom deze producten van Twinky handig voor in huis zijn!

3 in 1 kinderstoel

Maak kennis met de multifunctionele kinderstoel van Twinky. De kinderstoel is multifunctioneel, omdat je hem ook kan gebruiken als eetstoel en babywagentje. Laat je kindje lekker rollen, bevestig de afneembare tafel voor een hapje of zet je kleine veilig neer voor lege handen. De speelboog blijft je kindje vermaken!

Snap

In vier verschillende kleuren verkrijgbaar

Het ideale babybedje

Naast de kinderstoel is de co-sleeper een handige musthave. Met dit bedje houd je je kleine lekker dichtbij. Het bedje is verstelbaar, heeft een wiegfunctie en het matras is wasbaar. Valt je kindje liever bewegend in slaap? Klap de wieltjes in zodat je hem rustig heen en weer kan schommelen. Onder het matras vind je een opbergtas om spullen in te bewaren. Ga je vaak met de auto op vakantie? Je kunt het bedje makkelijk inklappen en meenemen. Dan komt de opbergtas al helemaal van pas!

Snap

Getest door een van onze influencers

Pascale (IG: @pascaleaay) heeft de 3 in 1 kinderstoel van Twinky getest en zet haar kindje er maar al te graag in. Het is een kinderstoel, eetstoel en babywagentje in één. “Je kan de poten er heel makkelijk afhalen en dan rolt ze door de kamer in haar babywagentje. Dat vindt Ziva, maar ook Luuk heel erg leuk! Samen racen.” Met de vrolijke speelboog is je kindje wel een tijdje zoet. Je krijgt nu 15% korting op de kinderstoel met de code PASCALE15

Snap

Ontdek meer

Wil je meer weten over de kinderstoel en co-sleeper van Twinky of ben je benieuwd naar meer producten? Neem hier een kijkje op de website! 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Twinky.