Snap
  • Babyspullen
  • kerst
  • huisjevolliefde
  • mamaplaatscollab
  • lookfantastic
  • kerstkousen

De Kerstkousen van Lookfantastic

It’s the most wonderful time of the year! En dat betekent lichtjes, kerstbomen, samen zijn en cadeautjes! Ik ontving de Kerstkousen van Lookfantastic en deel hier graag meer over met jullie.

Lookfantastic is dé webshop voor haar, beauty- en huidverzorging. Met het uitgebreide assortiment van meer dan 350 merken hebben zij voor ieder wel iets. Rond de feestdagen hebben zij veel mooie producten die je cadeau kunt doen (aan jezelf). Zoals bijvoorbeeld de Limited Edition Kerstkousen, maar ook schatkistjes en advent kalenders. Ook veel baby- en mama producten.

De kerstkous voor vrouwen bevat o.a. een intensive super-conditioner voor je haar van Philip Kingsley. Ik ben dol op haar producten dus deze was al een schot in de roos! Maar ook een fijne dagcréme, oogschaduw palet en highlighter. En zelfs een fijne mascara van Eyeko. En dat alles in een mooie kerstkous die ik gewoon ieder jaar weer ga ophangen omdat hij zo leuk is.

In de mannen kous zit o.a. een fijne zeep, een moisturise créma en een cleansing gel voor gezicht en lichaam. En ook nog een topper, namelijk de facial scrub van Hawkins & Brimble. Fijne producten waar manlief erg blij mee is!

Snap

Eerlijk gezegd was ik zelf nog niet bekend met Lookfantastic maar nu ik het ken en heb gezien hoeveel mooie producten ze verkopen op hun website ga ik hier zeker vaker bestellen. Meer dan 600 merken verkopen ze op hun website en boven de €30 zijn de verzendkosten ook nog eens gratis.

Was jij al bekend met Lookfantastic? Mocht je nou de unboxing willen bekijken, kijk dan vooral op mijn Instagram 

Liefs Sanne

#lookfantastic #huisjevolliefde #mamaplaatscollab

Snap
Snap
Snap
4 jaar geleden

You look fantastick! 😘

4 jaar geleden

Wat een leuk cadeau en outfit 😍

4 jaar geleden

Oooh wat een tof idee!

4 jaar geleden

Wauw zo mooi je boom😍