Snap
  • Babyspullen
  • Luiertas
  • nanabeebi
  • mamaplaatscollab
  • hydrofieleluiers
  • voedingsdoek

De bestbeoordeelde luiertas! #NanaBeebi

Nanabeebi is ontworpen door twee jonge ondernemende ouders, en dat is te merken! Deze producten voldoen exact aan al je behoeften als 'newborn' mama (of papa).

De combinatie van praktische- en kwalitatieve spullen is natuurlijk goud. Daar ben je als ouder naar op zoek. Wanneer het er dan ook nog stijlvol uitziet en te betalen is, is de cirkel rond. Resultaat? Het eerste product dat het NanaBeebi-team op de markt heeft gebracht, de ultieme luiertas, is beoordeeld tot de best verkochte luiertas van het afgelopen jaar!

Let op: tijdelijk 10% korting op het gehele assortiment met de code mamaplaats10 - direct naar de site > 

LuiertasDe reden dat deze luiertas zo populair is, is op de eerste plaats dat het een top-tas is in zowel de baby- als de peuterperiode. Een duurzame investering dus. Wat de tas zo fijn maakt zijn onder andere de vele opbergmogelijkheden. Denk hierbij aan vakjes, tasjes en (geïsoleerde)compartimenten - zo blijft de babyvoeding lekker warm. Ook is het een stijlvol item wat zowel voor man als vrouw heel goed gematcht kan worden, unisex design. Zoals je op de afbeeldingen kunt zien is het een rugtas, in plaats van de traditionele schoudertas, hiermee waren ze de eerste in Nederland. Dat betekent dat je op een verantwoorde manier een zware tas op beide schouders kunt laten rusten. Je sjouwt namelijk al genoeg met je kleintje(s) ;). 

Kwaliteit staat hoog op het lijstje van NanaBeebi en ook de klanttevredenheid. Ze zijn makkelijk te bereiken voor vragen en bieden altijd een 100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie. Heel fijn!

De best verkochte luiertas van het afgelopen jaar!

Snap

VoedingsdoekSteeds vaker maken moeders gebruik van een voedingsdoek om (vooral) buitenshuis rustig borstvoeding te kunnen geven. Jouw baby raakt namelijk niet afgeleid en kan rustig drinken in een zachte en warme omgeving met uitzicht op mama :)

Uiteraard mag dit wel in stijl gebeuren, NanaBeebi ontwikkelde een erg stijlvolle voedingsdoek met kleurkeuze wit of zwart. De doek is gemaakt van biologisch katoen en chiffon en letterlijk binnen een handomdraai creëer je een privémomentje voor- en met je kindje. Door de stof in combinatie met het design ontstaat er een comfortabele, hypoallergene en ademende omgeving. Ook fijn: je hebt zelf uitzicht op je kindje en geen 'inkijk' van anderen. 

Let op: tijdelijk 10% korting op het gehele assortiment met de code mamaplaats10 - direct naar de site > 

Snap

Hydrofiele luiersHet Nanabeebi assortiment is onlangs uitgebreid met super hippe hydrofiele luiers met een marmer-look! Die passen perfect in de luiertas natuurlijk. Dit is ook een perfect kraamcadeau of Kerst cadeau overigens. De hydrofiele luiers zijn absorberend en voelen heel zacht aan, perfect voor de delicate huid van pasgeboren baby's. 

Snap

Benieuwd naar dit inspirerende merk? Bekijk hier de website. Of klik direct door naar de luiertas, de voedingsdoek of de hydrofiele luiers

Let op: tijdelijk 10% korting op het gehele assortiment met de code mamaplaats10 - direct naar de site > 

3 jaar geleden

Die hydrofiel doeken zijn mooi zeg!

3 jaar geleden

Wij hebben ooit geinvesteerd in een goede tas en die gaat nu al een derde ronde mee, echt goedkoop is duurkoop, dit is een mooie trouwens!