Terug
Blog header image

Zwem baby zwem

​Als baby, kind en nu volwassene houd ik van zwemmen. Maar dan ook echt! Mijn lievelingsfilm was, of course, ‘De Kleine Zeemeermin’.
Anoniem
7 jaar geleden

Hahahahaha zooo hard gelachen! En zooo trots op deze kleine dappere stoere meid. (Jaé dus, niet de grote zeemeermin..)

Anoniem
7 jaar geleden

ik lig hier in een deuk, mijn zeemeermin geen grote hap water willen nemen???? Dat had ik de docent van te voren al kunnen vertellen hahahahahaha en dat het kleine zeemeerminnetje niet zou gaan slapen......had ik ook wel een beetje verwacht, want ja, zij heeft iets spannends meegemaakt, dus dat moet de rest van de wereld ook weten. knufffffffff

Anoniem
7 jaar geleden

Oh wat gaaf dat Jaé het leuk vind, wat is er nou leuker dan zwemmen, en dat ze geniet. Toppie heeft alleen maar voordelen straks als ze groter wordt. :) Ciel

Anoniem
7 jaar geleden

Zo mooi Dewi hoe je elke keer weer een mooi stukje schrijft over je dochtertje ik geniet er echt van. Dikke kus Bianca

Anoniem
7 jaar geleden

Wat stoer van die kleine! En dan al helemaal kopje onder!

Anoniem
7 jaar geleden

Weer mooi geschreven en ja als een dochter van je ma had ik die docente ook wel kunnen zeggen dat je geen grote hap vh water zou nemen ,want getver alles laat men lopen in het water en dat moet jij dan in je mond nemen "No way"maar voor je kind doe je alles. En niet alle kinderen gaan na zo iets intensiefs slapen, sommige krijgen daar juist energie van dat mama er moe van zou kunnen worden alah. Baby zwemmen zouden alle ouders moeten doen zo leer je je kind vertrouwd te raken met water.

mamavanquentin
7 jaar geleden

Zo leuk geschreven!! Wil ook graag gaan babyzwemmen. Hoe oud is je dochtertje?

Lindsy83
7 jaar geleden

grappig! ik speelde vroeger ook altijd zeemerminnetje. Helaas zwem ik nu niet meer, door een huisziekte, maar papa wil zeer zeker deze tak op zich gaan nemen straks. Leuk dat zij er ook wel veel plezier in heeft!

Henrike Laning
7 jaar geleden

Ik heb ook zo'n zeemeermin. Nooit gedacht aan dit woord, haha. Niet dat ze heel goed en makkelijk leerde zwemmen, maar wel met ontzettend veel plezier en doorzettingsvermogen. En nu ze haar ABC heeft wil ze graag op zwemvaardigheid. Ik was na mijn A blij dat het voorbij was, maar Dunya vindt zwemmen het leukste wat er is. Leuk dat jullie er ook zo van genieten! Nog heel veel zwemplezier!

DewiTalisa
7 jaar geleden

Kan het echt aanraden! Super leuk! Mijn dochtertje is nu 4 maanden :)

DewiTalisa
7 jaar geleden

Kan het echt aanraden! Super leuk! Mijn dochtertje is nu 4 maanden :)

Blog header image

Bijna 4

En zo is mijn aller aller leukste meisje alweer bijna vier 💗💗 ik vind dit zó zo spannend.. bijna naar de basisschool, écht baby af..