Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Zwangerschapsfoto’s afdrukken op wanddecoratie inspiratie

Een zwangerschap is een unieke periode in je leven die voor veel veranderingen en gelukkige momenten zorgt. Wil je de zwangerschap van jouw zoon of dochter op een unieke manier vastleggen, zodat je deze bijzondere periode nooit meer vergeet?

Dan kun je jouw prachtige zwangerschapsfoto's laten afdrukken op wanddecoratie. Heb je interesse in het afdrukken van jouw zwangerschapsfoto's op wanddecoratie en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan meer over het afdrukken van jouw mooiste foto's op verschillende soorten wanddecoratie in dit artikel.

Zwangerschapsfoto's op canvas

Bij het afdrukken van zwangerschapsfoto's op wanddecoratie zijn er verschillende soorten wanddecoratie die je kan laten bedrukken met jouw favoriete foto of foto's. Een van de populairste vormen van wanddecoratie die je kan laten bedrukken met jouw mooiste zwangerschapsfoto's, is wanddecoratie van canvas. Canvas laat jouw zwangerschapsfoto's niet alleen mooi naar voren komen door de scherpe afdruk op het materiaal, maar kan ook in diverse formaten besteld worden. Bestel je jouw zwangerschapsfoto op canvas bij Webprint.nl, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de formaten 20x30, 40x50 en 120x160.

Zwangerschapsfoto's op hout

Vind je een foto op canvas wat alledaags, dan kun je er ook voor kiezen om jouw favoriete foto of foto's op hout te laten bedrukken. Een foto op hout heeft niet alleen een unieke uitstraling, maar ziet er ook natuurlijk uit. Zeker als jouw interieur veel hout bevat, is het toevoegen van een zwangerschapsfoto op hout een geweldige oplossing om jouw favoriete foto op een unieke manier in het interieur te verwerken. En net zoals bij het bedrukken van canvas, heb je bij het bedrukken van hout tevens de keuze uit verschillende formaten voor het houten paneel met jouw foto.

Zwangerschapsfoto's op plexiglas

Naast het bedrukken van canvas en hout, is er ook nog de mogelijkheid om plexiglas te bedrukken met jouw foto. Laat je jouw foto op een plexiglas plaat drukken, dan krijg je een schitterend stuk wanddecoratie met een scherpe afdruk om jouw foto echt goed tot zijn recht te laten komen. Daar komt nog bij dat kleuren op plexiglas extra mooi uitkomen, waardoor het bedrukken van plexiglas voornamelijk erg geschikt is voor kleurenfoto's. Heb je een prachtige kleurenfoto met daarop een uniek moment in jouw zwangerschap die je nooit meer wil vergeten, dan kun je dit moment in prachtige kleuren vast laten leggen op een plexiglas plaat.

Overtuigd dat je jouw mooiste foto op wanddecoratie wilt laten afdrukken? Bekijk meer informatie en vergelijk verschillende soorten wanddecoratie!