Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Zoontje wil niet in bedje slapen!

Mijn zoontje is bijna 4 maanden en slaapt alleen aan de borst bij mij in bed of tegen de borst van mijn man :-(

Mijn zoontje is 3,5 mndn en slaapt alleen aan de borst in ons bed of tegen de borst van mijn man.

Als we hem wakker in zijn bed leggen dan begint hij steeds harder te huilen, ook als we tegen hem praten,over zijn bolletje aaien etc. hij gaat alleen maar harder huilen, en we willen hem NIET lang laten huilen! (dit raad onze pediatra = kinderarts in Spanje ook af!)
Als we hem slapend in zijn bedje leggen dan houdt hij het 15 minuten vol en wordt dan huilend wakker.

Heb hem geprobeerd in te bakeren, dit lukte niet

Tips?

10 jaar geleden

is idd een fase... Mijn zoontje wild de eerste 3 maanden ook alleen maar bij mij slapen, hetzij aan de borst of gewoon tegen me aan hangen. En van de een op de andere dag was het over. Hij wilde niet meer bij mij slapen, maar perse in z'n eigen bed. Ik vond het eigenlijk wel gezellig, zo samen. Maar eerlijk is eerlijk, we slapen nu wel allemaal veel beter

10 jaar geleden

wat misschien kan helpen is een doek of knuffel een aantal dagen op je lichaam te dragen zodat je geur er aan komt. en het bed warm maken met een kruik voordat je hem in bed legt. knuffel met mama's lichaamsgeur erbij en slapen maar. succes hoop dat je er wat aan hebt.

10 jaar geleden

:p is een fase meis... lekker aan toegeven, heb ik bij mijn oudste ook gedaan, dan gaat het sneller over. Ze hebben rond deze leeftijd even die extra verzekering nodig dat mama en papa dichtbij zijn omdat ze door een sprongetje gaan...Gewoon lekker knuffelen in bed en voor je het weet is het over... (geniet er maar van, voor je het weet wil hij niet meer bij je in bed knuffelen lol :))