Snap
  • Baby
  • baby
  • ontwikkeling
  • niet
  • zitten
  • zoontje
  • maanden
  • kruipen
  • 10

Zoontje 10 maanden en kan nog niet kruipen

Ik zal zoals gewoonlijk wel weer onnodig ongeduldig zijn, maar kan het niet begrijpen dat mijn zoontje van 10 maanden, nog niks kan.

Ik zal zoals gewoonlijk wel weer onnodig ongeduldig zijn, maar kan het niet begrijpen dat mijn zoontje van 10 maanden, nog niks kan dan alleen maar liggen en wat rollen.

Hij raakt zelf ook steeds gefrustreert doordat hij nog niks kan zoals met zijn grote zus spelen of met zijn leuke baby walker...steeds maar ligt hij op zijn speelkleed of in de box of zit voor de tv in wipstoel en soms raced hij door de kamer in zijn loopstoel maar dit alles is hij binnen een uurtje alweer op uitgekeken..

Hij wil graag staan als we hem vast houden maar dan wil hij ook op de grond staan maar dit kan hij dus niet, als ik hem wil laten zitten buigt hij voorover of op zij en valt dan om..

Heeft iemand hier ook ervaring mee want vind dit erg vervelend voor hem en voor mezelf..

7 jaar geleden

get a prescription for xanax online cheap generic xanax can xanax <a href=http://onlinepharmacyxanax.angelfire.com/>Buy Xanax no RX</a>. overnight xanax delivery alprazolam 0.25 mg doses for xanax withdrawal from xanax side effects . alprazol medication xanax . 1 mg xanax xanax alprazolam 1mg buy cheap alprazolam online withdrawal from alprazolam symptoms strongest xanax alprazolam withdrawal syndrome <a href=https://www.thestudentroom.co.uk/index.php>how to get xanax prescription, alprazolam used for,</a>

11 jaar geleden

hij kan nog de rest van zn leven kruipen lopen rollebolle over de vloer enz. laat m nu lekker genieten dat die nog niks hoeft toch!! alleen maar heerlijk t baby zijn denk ik dan, mijn kleine meisje is 4,5 mnd en wil bijna niks anders als staan en rolle in de box. maaar dat is niet altijd leuk want het baby zijn is er af :(

11 jaar geleden

inderdaad wat de rest ook aangeeft ieder zn eigen tempo en probeer niet te vergelijken met je dochter. Je kan hem wel wat meer stimuleren door hem bijv. zittend neer te zetten (als ie nog niet echt goed zelf kan zitten kan je een voedingskussen achterhem leggen dan kukelt ie zachter achteruit of naar de zijkant), zittend kan ie weer andere dingen doen en zien misschien dat ie dan wat minder gefrustreerd raakt. als ie graag staat kan ie misschien in de box proberen te staan? Ik heb wel eens gehoord dat zo'n loopstoeltje niet echt goed is omdat ie dan andere spieren gebruikt. Ik hoop dat je wat met de tips kan. succes

11 jaar geleden

Ja idd het komt wel. Maar je kunt hem vast triggeren. Zo leerde ik mijn dochter kruipen door haar te lokken met de afstandsbediening. dat ding wilde ze dolgraag hebben en zorgde voor doorzettingsvermogen. succes!