Snap

Zacht babyspeelgoed als kraamcadeau

Na de geboorte van een kind is het altijd leuk om een kraamcadeau te geven. De één kiest voor babykleren, de ander voor een het openen van een spaarrekening met daarop een leuk bedrag en weer een ander kiest voor speelgoed.

De laatste 5 jaar kies ik altijd voor speelgoed. Zeker als het een eerste kindje betreft. Dan is al het speelgoed welkom.

Omdat mijn kinderen van baby af aan altijd een beer of knuffeldoekje hadden, geef ik dat ook vaak. Of gewoon lekker zacht babyspeelgoed zoals een speelbal met veel activiteiten of wat dacht u van het Snoozebaby babyboek met de vele activiteiten erin.

Tip: geef als kraamcadeau eens zacht babyspeelgoed. Dan geeft u iets blijvends waar ze nog lang mee kunnen spelen en wat ze echt tot hun 'maatje' kunnen betitelen.

Speelgoedvallei.nl heeft speciaal voor de kraamcadeaus veel zacht babyspeelgoed. Kom eens een kijkje nemen op http://bit.ly/vM6a2h en laat u overtuigen door het mooie babyspeelgoed.

Wij wensen u veel online winkelplezier.

PS: Heeft u vragen over een het zachte babyspeelgoed, wij staan u graag telefonisch te woord of beantwoorden binnen 24 uur uw vraag via e-mail.