Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Yvorida.nl Accessoires & meer!

Hallo iedereen!

Ik ben Yvonne en ik ben sinds kort begonnen met een webshop.

www.Yvorida.nl

Facebook:

https://www.facebook.com/Yvorida

In de webshop vind u allerlei leuke handgemaakte artikelen voor uw baby of voor uzelf. Denk bijvoorbeeld aan labeldoekjes (Bij mij zijn het knisperdoekjes omdat ze kraken, dat vinden baby's heerlijk!) Leuke schilderijtjes voor op de babykamer en hangertjes voor aan de kast of deur.

 

Krabbelmaatjes

Krabbelmaatjes zijn tekeningen gemaakt door kinderen die tot 'leven' gebracht zijn als knuffel! Ik maak ze met alle liefde en ze zijn al erg populair aan het worden. Ieder kind wilt zijn of haar zelfgetekende held als knuffel! Ze zijn te bestellen via mijn webshop voor maar 9,95 (excl verzendkosten) Plaatjes kunt u insturen via mijn e-mail: Yjevdv@gmail.com

 

Voor de rest heb ik ook super leuke armbanden!

Dit zijn wikkelarmbanden met leuke bedeltjes en roosjes. Ook heb ik boeddha bedeltjes die geluk brengen als u ze cadeau geeft. Mocht u geinteresseerd zijn kunt u het beste op de website kijken voor meer informatie en foto's! Anders krijgt u niet echt een duidelijk beeld van wat ik precies maak en verkoop. Laat ook even een berichtje achter bij 'contact' ! :-)

Ik hoop nog veel spulletjes te kunnen maken!

>>> www.yvorida.nl <<<

10 jaar geleden

Echt superleuk!!!Ik heb meteen meegedaan met de Like &amp; Share actie.:)

10 jaar geleden

Grozels zijn van die knuffels die je maakt van een oud shirt of ander kledingstuk van je kind. Zo hebben ze een hele eigen knuffel. Maar ik vind jouw idee nog leuker!

10 jaar geleden

Oo nee die kende ik nog niet. het kwam een keer voorbij op een amerikaanse site en ik vond het zo leuk dat ik ze ook ging maken :-)

10 jaar geleden

Wat een leuk idee, een krabbelmaatje. Degene op de foto doet me denken aan een grozel, was dat ook een inspiratiebron?