Snap

WTF!...mijn peuter vloekt....

hoe S.H.I.T een onderwerp van discussie werd..
6 jaar geleden

storm inmiddels al overgewaaid??

6 jaar geleden

Ik heb overigens aan het meisje gevraagd of ze wel wist wat het woord 'shit' betekende. Nee, dat wist ze niet. Ik zei: dat is 'poep' in het Engels. Dat is toch raar om steeds maar te zeggen? vroeg ik. Ja, dat vond zij ook. Ik heb het niet meer gehoord....

6 jaar geleden

Ik weet nog, toen mijn dochter voor de eerste keer een vriendinnetje te spelen had en dat meisje ( 4 jaar oud) zei te pas en te onpas het woordje 'shit'... Nou, ik moet zeggen dat je daar als buitenstaander zijnde toch je bedenkingen over hebt. Ik kan er niks aan doen. Maar je krijgt toch een soort van oordeel over zo'n meisje.

6 jaar geleden

zolang jij er op blijft reageren oftewel corrigeren zal het ten alle tijden een ``hot item`` blijven door het te negeren zwakt de interesse binnen no time af, zie het als zeuren om een koekje, als jij 30x nee zegt dan blijft het doorgaan maar door er geen reactie meer op te geven hoor je er na een uur niks meer over, althans dat was bij mijn kinderen het geval :)