Snap
  • Baby
  • Babyspullen
  • baby
  • knuffel
  • producten

Winnie de Poeh speelgoed

Alle producten van Winnie de Poeh komen voort uit de welbekende Disney film. De collectie bestaat uit knuffels, speelgoed en andere baby producten gebaseerd op de verschillende karakters uit deze film, zoals Winnie de Poeh, Knorretje, Teigetje en Iejoor.

Met het merk Winnie de Poeh richt TOMY zich op ouders van pasgeboren baby’s en kindjes tot 18 maanden. De collectie van dit merk zit vol met baby producten, die jouw baby’tje kalmeren, troosten en comfort bieden. Winnie de Poeh brengt hoogwaardige en bijzondere producten uit. De producten zijn ontworpen vanuit de verschillende karakters die je tegenkomt in het verhaal over Winnie de Poeh. Deze beer is lief, vriendelijk, betrouwbaar, actief, avontuurlijk, vol met fantasie en beleeft samen met zijn vriendjes plezier aan de kleine dingen in het leven.

Producten

Dit merk heeft verschillende producten voor de allerkleinste:

Nachtlampje Er zijn nachtlampjes met muziekjes om je baby een veilig gevoel te geven wanneer hij in zijn bedje ligt. Zo kan je kindje lekker wegdromen en wordt hij op zijn gemak gesteld. Mobiel De Winnie de Poeh mobiel kun je boven de wieg bevestigen, zodat je baby lekker in zijn bedje naar Winnie de Poeh en zijn vriendjes kan kijken. De mobiel is uitgerust met 6 verschillende muziekjes, 3 rustige melodietjes voor de slaapmomenten en 3 vrolijke muziekjes om je baby te entertainen als hij wakker is.

Play Gym De wereld van Winnie de Poeh en zijn vriendjes komt tot leven met de Play Gym. Je baby’tje kan met deze gym uren lang spelen en plezier beleven. Het product groeit mee met je kindje en helpt hem ontwikkelen tijdens zijn eerste levensjaar.

Speelgoed Daarnaast heeft dit merk verschillende knuffels en speelgoedjes om lekker mee te spelen. Zo zijn er Winnie de Poeh rammelaars, bijtringen, speeltjes voor in bad, duwkarren en zonneschermen voor in de auto.

11 jaar geleden

Ik ben zelf ook nog dol op Winnie de Poeh. Gelukkig onze jongste ook nog!

11 jaar geleden

Toen Quin klein was hadden we de mobiel gekregen als kraamcadeau. Hij heeft er veel plezier van gehad en viel er vaak in de box door in slaap.

11 jaar geleden

vind het erg leuk speelgoed, vind alleen beetje jammer dat er qua prijs wat meer aanzit juist omdat het winny de pooh is, daardoor laat ik het vaak liggen en kies ik voor de wannabe-onbekend figuurtje wat ernaast ligt.