Snap
  • Baby

Winactie: super gave babygym of mooi bijtspeelgoed!

Super mooi speelgoed van de nieuwe webshop Juffrouw Koekoek! Design, monochroom en veilig!

Winactie! 

Zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen is Nederland weer een gave webshop in verantwoord kinderspeelgoed rijker.Jufffrouw Koekoek is sinds begin januari online en eigenaresse Kirsten breidt de shop steeds verder uit met mooie nieuwe producten.

Kirsten begon de shop na het uitwerken van het idee voor een babygym met daaraan allemaal siliconen hangers. De inspiratie bleef komen en nu een paar weken verder staan er mooie producten online. Kirsten en haar man maken alles zelf en uitgangspunt blijft altijd: een mooi design — dat de zintuigen prikkelt maar voor ouders geen doorn in het oog is — gecombineerd met veiligheid. Alle producten zijn handgemaakt, uniek omdat er van elk product nagenoeg maar één gemaakt wordt, de siliconen zijn allemaal BPA vrij en de verf die gebruikt wordt om de producten te verfraaien is altijd op waterbasis.

Met het opzetten van Juffrouw Koekoek ziet Kirsten, zelf moeder van vier jonge kinderen, haar droom in vervulling gaan. Ze heeft altijd de wens gehad om voor zichzelf te beginnen en toen ze bedacht dat het iets moest zijn wat bij haar visie over kinderen hoort, zette ze haar ideeën om in een webshop met siliconen bijt- en babyspeelgoed. Wil je meer lezen over ‘het gezicht’ achter deze gave producten, klik dan hier om naar de rubriek ‘Mama is ondernemer’ te gaan.

Wanneer je bij Juffrouw Koekoek een product koopt, kun je er altijd van uitgaan dat het 100% veilig is. Er komen geen chemische middelen aan te pas bij het vervaardigen van de producten en er zitten geen schadelijke stoffen in de siliconen. Wel zo fijn natuurlijk als je je bedenkt dat baby’s en kleine dreumesen de wereld met name met hun mond ontdekken.

Meer lezen, klik hier!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij mamaisthuis?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.