Snap
  • Baby

Wij slapen eindelijk door!!

Ja hoor eindelijk! We hebben twee nachten doorgeslapen. Alleen of de kleine dat gedaan heeft...

Wij hebben eindelijk twee nachten doorgeslapen! We weten alleen niet zeker of de kleine (bijna 6 maanden) dat ook gedaan heeft!.

Eerst lag hij op de kamer bij zijn grote zus (dit moet wel, want we hebben maar twee slaapkamers). Echter werd ik altijd wakker zodra ik maar een kik hoorde. Bang dat zijn zus wakker werd ging ik altijd naar hun kamer toe. Sinds twee nachten hebben we hem nu in de woonkamer staan in een campingbedje. Deuren dicht en we horen hem nu alleen als hij echt aan het huilen is en ik wordt niet wakker van iedere kik.

Wat heerlijk, die nachtrust! En hopelijk raakt hij snel gewend aan het doorslapen, dan kan hij lekker weer in zijn eigen bed op hun eigen kamer.

9 jaar geleden

Hoi Kim, de manier hoe je het doet is goed! Tenminste, zo hebben wij het ook gedaan. Ik werd toen van elk brabbeltje en elke kik wakker. Ook vanwege onbezorgdheid op de een of andere manier. Als je dan de deuren dicht doet dan is dat even wennen, maar zo kun je inderdaad lekker doorslapen. Heerlijk is dat heh :)! Ik hoop dat er nog vele nachten zullen volgen, ook voor de kleine natuurlijk.