Snap
  • Baby
  • Babyspullen
  • baby
  • ontwikkeling
  • speelgoed
  • Tomy

Wie is TOMY?

TOMY is een wereldwijd bedrijf met allerlei producten voor kinderen en ouders, van speelgoed voor binnen en buiten en draagzakken tot babyfoons. TOMY voert de merken: Lamaze, AquaFun, JJ Cole, Thomas, Chuggington, Winnie de Poeh, Boon en Play2Learn.

Alle producten die we verkopen zijn veilig en van goede kwaliteit. Wij zijn experts op het gebied van de ontwikkeling van kinderen, de verschillende levensfases waar kinderen zich in bevinden en welke stimuli in speelgoed de ontwikkeling kan bevorderen. Met onze verschillende merken spelen we in op alle behoeftes van ouders met baby’s, peuters en kleuters en kinderen in de leeftijd tot 10 jaar.

Producten

Onze merken hebben allen een eigen identiteit en onderscheiden zich op hun eigen manier. Zo is Lamaze super zacht speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen in verschillende fases stimuleert. Dit wordt gemaakt met de mooiste materialen en verschillende patronen om de ontwikkeling te stimuleren. Lamaze heeft een eigen ontwikkelings-leer-systeem ontwikkeld vanuit waar het speelgoed wordt gemaakt. De speeltjes van Lamaze zijn ontwikkeld volgens dit ontwikkelings-leer-systeem en bevorderen de vroege ontwikkeling van zintuigen, stimuleren creativiteit en verhogen de probleemoplossingsvaardigheden. Lamaze werkt samen met deskundigen op het gebied van de ontwikkeling van kinderen om speeltjes te creëren waar baby's tijdens elke fase plezier van kunnen hebben Play2Learn is een lijn met kunststof speelgoed dat de ontwikkeling stimuleert. Dit merk maakt gebruik van herkenbare kleuren. Het staat bekend om eenvoudig, maar slim speelgoed met veel fun. Producten van dit merk maken direct inzichtelijk voor ouders en kinderen hoe ermee gespeeld kan worden. Iets wat in deze hectische tijden niet altijd meer voorkomt! Hiernaast hebben we nog veel meer prachtige merken die het leven van ouder en kind verrijken. Zo hebben we het merk Aquafun, wat allemaal speelgoed heeft om te gebruiken in het water. Ook deze speeltjes bevatten verschillende stimuli die ervoor zorgen dat je kleine op de juiste manier gestimuleerd wordt om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen.

We zullen wekelijks een blog plaatsen op Mamaplaats.nl om jullie kennis te laten maken met TOMY en onze merken. Houd deze blogs dus in de gaten als graag je meer wilt weten over goed speelgoed en fijne producten voor jou als moeder. Ook kunnen we vast verklappen dat er maandelijks een winactie op Mamaplaats komt, waarmee je fantastische TOMY producten kunt winnen!

11 jaar geleden

Dit is leuk. Het speelgoed is mooi en fleurig en wat kan is lekker zacht. Mijn kleindochter van 20 maanden is gek op zacht en stopt met spelen om met een lekker zacht speelgoedje even onder haar kin te aaien. Ik kijk er naar uit om meer van jullie te zien.

12 jaar geleden

Wat een leuk speelmateriaal hebben jullie voor de kleintjes...onze kleine meid van vijf maanden is erg blij met het materiaal van jullie...ze speelt er dan ook vaak mee...

12 jaar geleden

Dank je wel! Houd de blogs en winacties goed in gaten, want we gaan er een mooi jaar van maken.

12 jaar geleden

Wat leuk! Welkom op mamaplaats TOMY :)