Snap

Werkeloze schot heeft 16 kinderen bij 14 vrouwen

De 34-jarige Jamie Cumming uit Schotland is ondanks het feit dat hij werkeloos is een aardig ''actieve'' man, op sexueel gebied dan.. Eerdaags verwacht hij zijn 16e kind! Dit kindje zou van zijn veertiende vriendin zijn. Maar zoveel tijd heeft hij niet om zijn kindje en vriendin bij te staan want binnen enkele weken verwacht hij al weer nummer 17 bij zijn vriendin nummer 15.. En dat allemaal terwijl enkele tijd geleden hij nummer 15 mocht verwelkomen!

Bijstand

De Britse sociale zekerheid ziet Cumming heb de naam niet verzonnen  dan ook niet graag komen. Als werkloze komt hij telkens om een verhoogde bijstand vragen als er weer een kleine ter wereld komt. Ook zijn moeder is allesbehalve trots op de verwezelijkingen van haar zoon.

"Wie denkt hij wel dat hij is? De vader van het jaar?", vraagt ze zich af in de Britse pers. "Hij zou beter eens een job zoeken in plaats van in de recordboeken te willen geraken. Ik wil best voor mijn kleinkinderen zorgen en van ze houden, maar op deze manier kost het me wel veel tijd en moeite", aldus moeder Lorraine, die niet met haar zoon praat.

Cumming werd voor de eerste keer vader in 1995. Hij was toen 17. Drie van zijn kinderen leven momenteel bij hem in.

11 jaar geleden

Dit lijkt me niet zo leuk voor de kids..hij neemt het denk ik ook niet serieus

11 jaar geleden

Wel een toepasselijke naam, vind het wel een beetje bizar hoor. Als je niet voor je kinderen kan zorgen moet je ze ook niet nemen en dan al helemaal geen 17... nooit van condooms gehoord?