Snap
  • Baby
  • gezin
  • werken
  • leven
  • Balance
  • sporten
  • mom
  • in
  • sociale

Werk, gezin, sport en het sociale leven.

Sinds mijn zwangerschap, is het al even zoeken naar een balans tussen werk, gezin, sport en het sociale leven. Toen mijn dochter geboren werd was alles ineens anders. werk, sport en het sociale leven vielen even weg en ik kwam in een bubbel. Ooit moet je er alleen weer uit...
5 jaar geleden

Mijn zoontje is 5 maanden en ik heb nog steeds geen balans terug gevonden. Ik sport zo nu en dan maar vaak heb ik daar de energie niet voor. Hij moet vaak naar KDV of oma omdat ik werk en ik voel mij daar vaak zo schuldig over dat ik niet graag wegga als hij wakker is. Zijn vader werkt elke dag en is van 7.30 tot 17.30 de deur uit. Hij sport 2x in de week. Ik werk 4 a 5 dagen in de week maar wisselende tijden en dagen en soms ook in de weekenden. Maar ben hierdoor vaak weg als hij thuis is met de kleine. Ik ga wel soms in het weekend een avondje weg, als hij al slaapt en zijn papa bij hem blijft. Maar dat vind ik dan weer onaardig tegenover zijn vader, want dan zit die alleen op de bank en weet dat dit ook niet altijd even leuk is. Dus ben ook nog een beetje zoekende haha