Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

welke pampers?

Wanneer over naar een nieuwe maat? Welk type pampers: New Baby, Active Baby of Baby-Dry?

Mijn zoontje is nu 3,5 maand en 7 kilo. Tot heden gebruik ik pampers New Baby maat 2. Ze zijn bijna op, dus welke nu? Houden jullie echt het gewicht aan wat op de verpakking staat of kijken jullie welke om de billetjes passen. Mijn zoontje is namelijk lang en smal. Maat 2 past nog prima, maar zou t/m 6 kilo geschikt zijn. Daarnaast vraag ik mij af welk type ik moet kopen als ik over ga naar maat 3: New Baby, Active Fit of Baby-Dry? Graag jullie ervaringen en meningen.....

7 jaar geleden

Ik heb ervoor gezorgd dat ik pampers New born maat 1 en 2 in huis had. New born is niet alleen voor pasgeboren babies, mijn zoontje is nu 4 maanden en heb nu newborn maat 3 waar hij nog wel even mee kan doen denk ik. Ik zou zorgen dat ik maat 1 en 2 in huis had. Sommige babies blijven maar 2 weken in maat 1 en sommige langer. Is heel verschillend en ligt aan bouw en gewicht en of de luier nog genoeg plas opneemt. Je komt er vanzelf achter wanneer iets te klein Is :) overigens zijn er bijna elke week wel ergens pampers in de aanbieding hoor dus koop je niet suf en dat je vervolgens met dozen vol pampers blijft zitten!

7 jaar geleden

welke luier moet ik nou kopen? ik zie verschillende soorten luiers en van verschillende merken. Ik verwacht mijn kind in mei 2017, maar nu zie ik verschillende actie. Ik wil dus alvast gaan inkopen en profiteren van kortingen. Kan ik voor mijn kind pamper newborn 1, 2 en 3 aanschaffen tot wanneer mijn 1 jaar oud is? of zijn pamper newborn luijers alleen voor pasgeboren babies?

10 jaar geleden

Ja ik wel. O dat ze overdacht altijd poept en ik daarom meer wissel. Dan gebruik ik meestal de simply dry. Deze koop ik dan ook meestal in de aanbieding en scheelt best veel. Een cent of 7. Kun je zeggen ach.....7 cent maar ja dat scheelt toch al weer een euro of 3-4 per week. Kunnen we op jaar basis toch weer iets anders leuks of nuttigs mee doen.

10 jaar geleden

Mijn dochter is ook erg smal. Kan daardoor qua maat wel kleinere luiers aan, maar zeker voor de nacht had ze wel grotere nodig. Gelukkig kun je de grote luiers lekker straks vastdoen toch.