Snap
  • Baby
  • Voeding

Weil MAM dich liebt :)

Ik heb mee gedaan hier op Mamaplaats aan een win actie voor een MAM flesje tegen buikkrampjes. Deze heb ik gewonnen en gisteren was hij er.

Mijn zoontje van bijna twee had toen hij klein was best veel last van buikkrampjes. Eerst bij de borstvoeding al een beetje en toen ik over ging op flesvoeding werd dat alleen maar erger. Omdat Nino ook erg snel dronk hebben we veel verschillende flesjes uitgeprobeerd zoals die van Avent, Dr. Brown en van Difrax. Uiteindelijk werkte de Avent fles waarmee we waren begonnen toch het beste maar dan met een andere speen erop een met een 1, 2, 3 standenspeen. De MAM fles heb ik nooit uitgeprobeerd want ik was wel klaar met elke keer nieuwe flesjes kopen. Verder hielp andere flesvoeding ook maar daar ga ik nu niet dieper op in.

Wel gebruiken wij graag de MAM speentjes. Nino houdt niet van spenen met een afgevlakt stuk. Het is dus Avent of MAM voor hem. De MAM spenen zijn ook super handig in de nacht omdat ze glow in the dark zijn en goed terug te vinden zijn. Ook Avent heeft wel glow in de dark spenen maar die doen het een stuk minder goed.

In het pakketje wat ik gekregen heb voor mijn toekomstige dochtertje zit een fles speciaal tegen buikkrampjes en twee speentjes. De fles is voor 4+ maanden. Dit is prima omdat ik de eerste maanden toch borstvoeding wil geven. De speentjes zijn van 0 tot 6 maanden, die kunnen we dus gelijk gebruiken.

Nu nog even wachten tot mijn kleine meid er is en de fles gaat gebruiken, als dat zover is zal ik een review schrijven over hoe de fles ons bevalt, stiekem hoop ik natuurlijk gewoon dat madam geen last zal hebben van buikkrampjes en we de fles gewoon kunnen gebruiken omdat hij fijn werkt. 

To be continued.

7 jaar geleden

Ja zeker duurt nog eventjes :-) en wil net als jou ook eerst BV geven. Maar altijd leuk om iets te winnen en dit komt goed van pas net als de leuke speentjes!!

7 jaar geleden

Gefeliciteerd! Leuk he, je mag nog wel even wachten maar het komt vast wel van pas.

7 jaar geleden

Leuk zeg! Ik ben benieuwd!

7 jaar geleden

Hier ook gewonnen en erg blij mee.. nu is het wachten op de kleine en hopen dat het daar binnen goed groeit ben pas 8 weken!!