Snap
  • Baby
  • zwangerschap
  • geluk
  • hoop

Weer iemand anders

Lieve Allemaal, 

Als aller eerst wil ik jullie echt super bedanken voor alle mega lieve & warme reacties 

Ik voel weer de behoefte om van me af te schrijven. Dus vandaar een nieuwe blog. 

Van de week weer te horen gekregen van een goede vriendin van me dat ze zwanger is....tja en dan..... dan gaat er een heel dubbel gevoel door me heen. 

Ik ben 1 van de enigste die het weet. Voel me echt vereerd dat ik het als 1 van de enigste weet. En ben heel erg blij voor haar. En gun het haar ook. 

En toch is er ook weer dat dubbele gevoel. Nummertje zoveel die eerder dan ons zwanger is. Verschillende in onze vrienden kring & bij kennissen al zwanger zien worden en waarvan sommige ook al zijn bevallen. 

Soms denk ik wat kan ik er nog meer aan doen. Ik denk tijdens ons gemeenschap niet zo van, oke we moeten nu want ik wil zwanger worden. Tijdens de gemeenschap ben ik daar helemaal niet mee bezig. Ik neem folium zuur van davitamon in iedere dag en toch tot op heden nog steeds niet gelukt.  

En dan krijg ik ook nog een appje van een ander meisje die ik ken: Ja wij willen nu ook graag zwanger worden. En vervolgens, ik zou het wel lullig vinden als ik straks eerder zwanger ben dan jou...... heb het berichtje maar gelaten. Ik wist ook echt niet hoe ik er op moest reageren en of ik wel wilde reageren. Tot heden daar nog niet op gereageerd. Ik denk dan alleen het is geen klik machine die je aanklinkt en hop je bent zwanger. En tuurlijk zijn er vrouwen waarbij het wel binnen no time wel lukt. En ik weet ook heus wel dat het niet slecht bedoeld is. 

Ik heb alleen niet altijd zin om er mee geconfronteerd te worden met het feit dat het bij ons nog steeds niet gelukt is. Misschien begrijpen veel mensen dat niet, maar dat ligt wel zo verdomd gevoelig. Ik zou willen dat dat niet zo was. 

Maar wij hebben al zo mega lang een kinderwens en vanaf oktober 2017 bezig en dan is het nog steeds niet gelukt. En zijn er verschillende die al zwanger zijn geweest & al bevallen zijn. 

En baal een beetje van mezelf want ik heb het gevoel dat ik nu heel negatief ben, terwijl ik positiever in het leven wil staan en een positieve mind set wil krijgen. 

Maar iedere maand dat die kut menstruatie ( excuus voor de taal) er weer is, is het toch weer een teleurstelling die we moeten verwerken. 

Ik probeer ook goede moed te houden en ook samen met mijn lieve schat.  En we gaan er gewoon voor samen ! En we hopen dat ons wondertje niet heel lang meer op zich laat wachten. Geduld is een schone zaak ☺️

4 jaar geleden

Lieverd na zo lang proberen zou ik het toch eens overleggen met je huisarts. Of ovulatie testen proberen. Liefs Tamara