Snap
  • Baby
  • Voeding

weer een meisje maar wel een moeilijke

in 2014 ben ik bevallen van een gezonde dochter. ze had alleen moeite met drinken omdat ze een terug getrokken onderkin had . inmiddels gaat

We hadden hadden al een dochter, toch begon het weer te kriebbelen. Na veel aarzelen kozen we voor een 2de.In 2013 raakte ik super snel ( 6 mnd) zwanger. Ik was blij maar ook bang. Na een vlotte zwangerschap met alleen last van een spatader en een super snelle bevalling, 2 uur. Was daar onze 2de dochter, djalena. Inmiddels is ze al 9,5 mnd oud.

Ik wilde haar super graag borstvoeding geven, maar het ging nie zo als we hoopte. Waarschijnlijk was ze moe dachten we. Dus kreeg ze fingerfeding,ik vondt dit raar en nie fijn voor mijn gevoel. Uiteindelijk hebben mijn man en ik besloten om onze dochter de fles te geven. De volgende ochtend kwam de kraamverzorgster weer en die vroeg hoe het ging. Wij zeiden goed ze drinkt nu de fles. Ze moes ff slikken maar toen zei het is jullie kind en jullie beslissing.

3 dagen na de bevalling kreeg ik ineens hoge koorts 40 graden. S'middags was het nog steeds hoog en ik mocht op eigen kracht na het ziekenhuis.Er was al gebeld da we eraan kwamen. In het ziekenhuis kreeg ik allerlei onderzoeken, gelukkig had djalena net gegeten en de oudste was bij me ouders. Na een poosje werd ik na de afdeling gebracht samen met mijn pasgeboren dochtertje, mijn man was al die tijd aan onze zijden.

Ik kreeg eten en inmiddels ook djalena de fles, manlief ging na huis.Daar lag ik dan alleen op de kraamafdeling,pfff. Net bevallen en al gelijk ons gezin in 2en. Gelukkig kwam mijn man me opzoeken zo gauw hij kon de oudste en ook mijn moeder kwamen op bezoek. De eerste nacht had ik het zo warm en dan weer zo koud.3dagen later was ik koorts vrij de tabletten sloegen aan en we mochten na huis. Ik werd goed verzorgt en soms lieten ze me slapen en gaven hun djalena de fles.

In het ziekenhuis was geconstateerd da djelana geelzucht had en ze dronk slecht, we moesten dit in de gaten houden en eind van de week weer terug op controle. Ze was nog steeds weer afgevallen, de geelzucht was eind van de week weer weg. Daar lag me meisje alleen in het ziekenhuis met een slangentje in haar neusje.Er werd gelukkig goed voor haar gezorgt ,ik ging 2 x per dag na haar toe,samen met de oudste.en s avonds ging mijn man ook mee.Ruim een week later was ze iets aangekomen en mocht ze gelukkig mee na huis.

Die eerste mnd erna schrokken we wel als weer minder dronk of nie goed kon poepen, voor da laatste kreeg ze een medicijn want ze had veel pijn als ze moes poepen.Uit eindelijk is alles wel weer goed gekomen. De eerste mnd da ze echt thuis was sliep ze ook bij ons in bed op mijn buik want ze kon nie goed alleen slapen.Ze was 4 weken lang onafscheidelijk geweest van mij.Na 3 mnd hebben we haar overdag in eigen bed gelegd dit ging goed en inmiddels weet ze nie beter meer.

Man  lief denkt inmiddels na over nog een kindje maar als ik er over na denkt wat ik allemaal met djalena heb mee gemaakt dan hoeft het voor mij nie zo zeer meer. De eerste kleine ging zo soepel, de 2 de met veel opstakels. Toch hou ik ziels veel van de meiden en zei van mij.