Snap
  • Baby
  • zwangerschap
  • zwangerschapstest
  • embryo
  • ICSI

We zijn zwanger na een traject van 4 jaar!!

Het is inmiddels al een tijdje geleden dat ik iets van me heb laten horen na de goede uitslag van de receptivfity test.Nadat deze goed was zijn we gaan starten voor de laatste terugplaatsing.Ik begon in maart 2021 te starten met progynova en na de eerste echo bleek dat mijn baarmoederslijmvlies nog niet dik genoeg bleek te zijn dus dit was helaas weer een ritje duitsland voor jan l*l. Helaas hoort dit er ook bij, de progynova werd iets verhoogd en over 4 dagen moesten we weer terug komen voor een nieuwe echo. Gelukkig baarmoederslijmvlies is gegroeid en dik genoeg voor een terugplaatsing. Deze werd ingepland op 16 maart 2021.

Zou dit dan DE embryo worden die ons eindelijk een blijvend kindje gaat geven ? op de dag dat onze hond jarig is. Dit moest de lucky datum zijn.Nadat de embryo op 16 maart teruggeplaatst was deze was trouwens van super kwaliteit, zijn we lekker even 4 dagen naar van der valk gegaan om even tot rust te komen.

Op de dag dat we weer naar huis zouden gaan besloot ik toch te gaan testen. Met de eerdere terugplaatsingen heb ik ook altijd al op dag  getest. Ik weet dit zegt nog niks negatief kan nog positief worden en positief kan ook weer negatief worden als er toch iets fout is gegaan met de innesteling.

Maaaaaaaar daar was die de lichte 2e streep. Ergens had ik dit ook wel verwacht heel gek maar alle keren ben ik nog zwanger geraakt van de terugplaatsingen alleen zwanger blijven is een dingetje bij mij.De dagen gaan voorbij en iedere dag blijf ik testen, ze worden als maar donkerder en op de officiele testdag durf ik naar duitsland te bellen met het goede nieuws. WE ZIJN ZWANGER!! Helaas door corona heeft duitsland hun maatregelen verscherpt en hebben wij besloten om onze eerste echo helaas niet in duitsland te doen maar gewoon in NL bij de verloskundige want ik ben immers niet medische dus mag gewoon bij een verloskundige gaan lopen.

Maar dan denk je dat je de 2 wachtweken voorbij ben moet je nog gaan wachten op de eerste echo, die je helaas pas met 7 weken krijgt. 

Er spookt van alles door mijn hoofd, is er een kloppend hartje, gaat het nu wel goed deze zwangerschap, ieder toilet bezoek blijf ik wc en broek loeren op bloed. maar gelukkig geen bloed te bekennen dus dat moet goed zijn.

Op 8 april 2021 hebben we de eerste echo, En ja hoor daar knippert iets. iets heel magisch. 

Blij kan ik op dat moment nog niet helemaal zijn want dit hebben we tenslotte al 2 keer eerder gezien en gehad. positieve zwangerschaps test en een mooie eerste echo maar daarna gaat het telkens mis.

Ik bespreek dit met de verloskundige en ze begrjipt mjin onrust en besluit dat ik iedere week even langs mag komen voor extra echos om me gerust te stellen.

Wordt vervolgd... 

9 maanden geleden

gefeliciteerd met Sky ondertussen :) . Ik ben heel erg benieuwd hoe jullie van Receptivity score low naar high zijn gegaan. Wellicht staat het in 1 van je andere posts maar kon het zo snel niet vinden. Heb je dit gedaan dmv probiotica of antibiotica, of is het vanzelf beter geworden? Dank alvast voor jullie antwoord.