Snap
  • Baby

We gaan de zomertijd weer in!

De zomertijd in weer ingegaan. Dit betekende een uur minder slaap. Kinderen en baby's kunnen hier soms even last van hebben.

Het ene kind heeft er 'last' van, de ander gaat op het gewone schema door. Zo ook in ons huis. Nadat mijn zoontje buikgriep heeft gehad, wordt hij 's nachts weer wakker. Helaas gaat het dan ook altijd om een heerlijke poepluier. Soms wil hij dan ook een fles, de andere keer gaat hij gewoon weer lekker slapen. Normaal gesproken slaapt Lucas, met een keer wakker worden erbij, tot 06:30/07:00 uur. Dus ik was wel heel benieuwd hoelaat hij vandaag wakker zou worden. Je zou dan denken; in de wintertijd 06:30/07:00 uur, dus zomertijd 07:30/08:00 uur. Niets is minder waar. Gelukkig werd Lucas niet midden in de nacht wakker vanwege een poepluier, vandaag was dat (zomertijd) 06:00 uur. Toch is hij nog even gaan slapen, maar een klein uurtje later werd hij weer wakker. Nou even snel de poepluier verschonen en weer slapen (dacht ik). Maar nee, meneer was klaarwakker. Klaar om de nieuwe dag te beginnen. En netjes om 07:00 uur (zomertijd). Dit noem ik nou echt; 'The sky is awake, zo i'm awake!' (Disney, Frozen). Mijn heerlijke ventje, gewoon het normale schema aanhouden. Niets niet moeilijk doen met zomertijd:)! 

Hoe ging dit vandaag bij jullie kleintjes?

9 jaar geleden

Haha, dat herken ik ook wel ja. Hopelijk gaat dat allemaal mee vallen. En gelukkig duurt dat ook weer een tijdje

9 jaar geleden

Haha ja ik was ook benieuwd bij mijn zoontje. Maar hij werd precies 07:00 uur nieuwe tijd wakker. Perfecte tijd voor zijn 07:00 uur flesje. Geen gezeur gewoon uit zichzelf direct aangepast aan het nieuwe schema. Heerlijk! Ergens ben ik bang dat de wintertijd lastiger gaat worden.