Snap
  • Baby
  • Voeding

wat zullen jullie gaan eten?

toch altijd weer een goede vraag wat zal mama eens gaan koken voor de meiden.

elke dag probeer ik weer iets nieuws te maken voor mn meiden. warm eten probeer ik per 2 dagen te koken maar tussendoortjes en fruit is elke dag weer anders. wel zo goed voor ze maar vermoeiend om te bedenken. ik wil zo min mogelijk potjes geven want ik heb het idee dat daar niet altijd gezonde zingen inzitten. want ik heb laatst zelfs nog gehoord dat er appelsap in word gedaan zodat het zoeter is maar zonder suiker dus hoeft er niet opgezet te worden met suiker. dus ja toch maar vers.

maar ja wat gaan ze eten ik wil wel zo variërend en vers mogelijk maar ik kan ook niet veel inslaan want de vriezer is al vol met geen idee maar het kan niet weg en voor 2 weken kopen is te veel dus dan maar voor 4 dagen ongeveer en dan niet 2 dagen achter elkaar altijd hetzelfde want dat is ook beetje saai volgens mij. 

ik probeer nu ook de ijzer producten te koken en waar andere vitamines inzitten want ik wil geen moeilijke eters hebben. ik kan vanwege omstandigheden al geen rijst varken en rund eten maar papa lust gewoon te weinig. en dat wil ik hun niet meegeven. dus veel aanbieden is mijn ding. maar de tussendoortjes in variatie aanbieden is wel moeilijk vind ik want ja wat kan en hoeveel? het cb ga ik er niet voor naartoe want ze gaven me ook niet goed advies over bambix en zij hebben richtlijnen dus niet veel antwoorden helaas.

conclusie ik kan niet beter doen als ik me nu kan bedenken maar als jullie nog tips hebben sta ik er altijd voor open. ook voor alternatieven voor bambix want ook daar zit troep in hoor ik van verschillende kanten.