Snap
  • Baby
  • #ontspannen
  • #slapen
  • #hoogsensitief
  • babies

Wat wil jouw (huil)baby jou vertellen?

Zo kom je erachter wat er echt aan de hand is bij een onrustige baby

Vorige week vroeg een moeder mij of ik haar kon helpen. Haar baby huilde veel, was onrustig en sliep slecht. Ze hadden al van alles geprobeerd, maar niks hielp.

Ik had nog nooit met babies gewerkt, maar ik dacht:"Zij komt niet voor niets op mijn pad, dus ik wil het wel proberen". Samen hebben we gekeken waar de kern van het probleem lag, wat dit spiegelde en wat dit gezin nodig had. We hebben een spiegelopstelling gedaan, een soort familieopstelling. Ik voelde de energie van iedereen, van het huis en het familiesysteem.

Daarna hebben we meer rust aangebracht en gezorgd dat deze lieve moeder helemaal weer in haar kracht staat. En er kwam uit dat haar baby ergens pijn had. Babies kunnen dat zelf niet met woorden vertellen, maar ik kon het door een opstelling voelen. Ook de plek. Dus nu kan ze dit verder laten onderzoeken bij een osteopaat, kinderfysio of een kinderarts. Aan het eind zei deze moeder: "Wow, ik heb me in jaren niet zo goed gevoeld". Ik werd er stil van.

Uiteindelijk wil ieder kind dat ouders gelukkig zijn. Zij helpen ons hier onder andere bij door spiegelgedrag. Kinderen zijn onze grootste spiegels. Zo mooi dat ik dat aan het licht mag brengen bij alle ouders die het beste met hun kind voor hebben.