Snap
  • Baby
  • Voeding

Wat mis ik borstvoeding geven

Ik heb ruim 2 jaar en 4 maanden de borst gegeven en wat genoten we er beide van!

ik had het voorrecht om voor ruim 2 jaar en 4 maanden de borst voeding te kunnen geven. Voor mijn zwangerschap zei ik altijd, " ja dag ben geen koe!! Ik heb borsten die ik mooi vind en wil ik graag zo houden, ben geen melkkoe, ga maar ergens anders melken!!!"  Maar mijn man zei toen, "schat probeer het toch, als het niet lukt oke dan flesvoeding maar als het wel lukt denk er dan nog even over na". Ok dan schat! Ik kan je vertellen dat ik niet had verwacht dat mijn dochter acuut perfect aanhapte en vanaf dat moment ik elke voeding met plezier gaf. Ik gaf borstvoeding op aanvraag en dat raad ik iedereen aan, ik hoefde niet te werken dus het was voor mij ook goed te doen. De kleine kwam voor der voeding, maar ook als ze verdrietig eas, of nie kon slapen, of gewoon even als snack. 30 seconden drinken was echt der ding, ik was langer bezig met uitkleden dam dat zij dronk maar ach ja, ik deed het met plezier. Nu geef ik al een maand of 8 geen borstvoeding meer en ik mis het nog steeds. Als ik dan die kleine babietjes aan de borst zie of zelfs de grotere kindjes doet het even pijn. Want ja ik heb het voor zn lange tijd gedaan dan maar wat langer :) maar helaas de kleine meid hier vond het ineens bah en wilde niet meer. Ook goed, heb altijd gezegd dat als zij er klaar mee is dan zijn we er klaar mee. Maar toch dat gemis blijft dan!