Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

wat mijn dag weer goed maakt

Vandaag was ik chagerijnig. Natuurlijk wil ik dat niet aan de kleine overbrengen, maar ze zal het heus wel merken.

Vandaag was ik chagerijnig. Natuurlijk wil ik dat niet aan de kleine overbrengen, maar ze zal het heus wel merken.  Ondanks dat ik gewoon met haar speelde vanmorgen en leuke dingen heb gedaan, merk ik wel dat mijn lontje korter is. En net als iedereen wil ik dat niet op mijn dochter afreageren maar ik denk dat je onbewust wel iets laat blijken.

Maar o, wat kan mijn kleine meid mij hier snel vanaf helpen. Ze was super lief (terwijl ze al in haar nee fase zit). Heel de tijd was ze vrolijk en probeerde ze mij, wat haar ook gelukt is, aan het lachen te maken. Daarbij deed ze ook iets raars en nieuws. Ze zei; mama kusje. Dus ik naar haar toe, geef ze me ineens een lik op mijn mond. Waardoor ze helemaal in een deuk lag en ik ook. Dus mijn dag is weer helemaal goed. Wat zou ik toch zonder haar moeten? 

Nu ligt ze op bed en als ik me bedenk hoe ik me vanmorgen voelde en hoe ik me nu voel is dat een wereld van verschil. Apart dat zo'n klein meisje je hele dag kan veranderen zonder dat ze iets bijzonders doet, door er eigenlijk alleen maar te zijn en te spelen. Mijn gevoel nu -> wat hou ik toch van onze kleine meid!

10 jaar geleden

Lief hoor!

10 jaar geleden

Lief he, hier precies hetzelfde toen ik ziek. Fijn dat ze ook zoveel liefde terug geven.

10 jaar geleden

Is echt super!!!!!!

10 jaar geleden

lief zeg idd herkenbaar. gister was ik ziek en ondanks dat ze normaal altijd samen moet spelen met mama en druk is was ze gister juist heel rustig bij mij en kusjes aan het geven en knuffelen