Snap
  • Baby
  • slaap

Wanneer slaapprobleem, fase of gewenning?

En waar zoeken naar de juiste hulp?
5 jaar geleden

Heb je wel eens gehoord van een beer met baarmoeder geluiden? Mijn dochtertje spuugde altijd heel veel en huilde ook geregeld, door het baarmoedergeluid in de beer werd ze heel rustig..en kon ze rustig gaan slapen. Ze heeft veel in het ziekenhuis gelegen..maar beer sliep altijd bij haar. Op het moment dat ze weer in het ziekenhuis lag was er ook een babtytje die heel veel huilde.. Ik heb haar de tip gegeven van de beer.. later heeft ze me via Facebook opgezocht en bleek dat de beer echt een uitvinding was. Jullie zoon is nu natuurlijk al iets "ouder" maar je zou het altijd kunnen proberen. Het zijn wel iets duurdere knuffels..

5 jaar geleden

Ons zoontje Ted was (tot een week geleden) ook een hele moeilijke slaper en als hij in slaap viel dan was het op de arm of in de kinderwagen/en opvolging daarvan. Alles geprobeerd want buiten het huilen (zeg gerust krijsen) was hij stil en vrolijk. In het begin sliep hij in de nacht wel omdat hij zo uitgeput was van al het krijsen. We hebben iemand in huis gehad ivm straling en eventueel gevoeligheid voor geesten (je moet erin geloven maar naar 7,5 maand probeer je alles). Bij de huisarts geweest voor nogmaals een check om niets over het hoofd te zien. Bij een oefentherapeut geweest. Ted was gevoelig voor prikkels en hield niet van drukte. Was bij ons ook bekend. Radeloos ben ik drie weken geleden voor de derde keer naar de huisarts geweest die ons gelukkig goed begrijpt en mee denkt. Ik en mijn man wisten gewoon dat hij iets moest hebben. En als laatste middel voordat we door verwezen werden naar de kinderarts voor eventueel bloedprikken enzo hebben wij een middel gekregen dat helpt tegen verborgen reflux. In werktijd 14 dagen en na precies 13 dagen sliep onze zoon door. Ik hoop dat je er iets mee kan. Begrijp dat je er moedeloos van wordt.

5 jaar geleden

Wat fijn dat ze daar zo goed mee omgaan. Ik zou echt bang zijn dat ze daar geen tijd voor hebben. Maar dat is puur mijn angst. Echt fijn dat ze er zo mee omgaan!

5 jaar geleden

Jazeker heb ik dat gezegd, ze hebben het ook ondervonden bij de eerste wendagen. Ze hebben een hangwieg op de groep en helpen hem in slaap te vallen in hun armen. En proberen hem natuurlijkaan te leren in bed te slapen. Hij gaat vanaf maandag 3 dagen per week.