Snap

wanneer overstappen op gewone melk??

keuzes maken over wanneer je over moet gaan op gewone melk

Soms kan een mens zo twijfelen, waar doe ik goed aan?? Ik heb inmiddels 3 kids en toch kan ik bij sommige zaken echt denken van hoe of wat!! Bij mijn oudste dochter Michelle die nu 11 is zeiden ze vanaf 13 maanden mag je gewone melk geven.. Bij mijn middelste Anthony van 7 was het al 15 maanden en nu??? Ik hoor zo vreselijk veel verschillende verhalen.. Dat ik het even niet meer weet.. Mijn kleine meid Caitlyn is een maand te vroeg geboren en nu 11 maanden, niet heel bijzonder te vroeg maar toch!! Moet ik die maand erbij optellen wat betreft de melk/flesvoeding?? Tis een lekker stevig ding en eet heel erg goed, maar is verkikkerd op haar ochtend en avondfles..(ok daar kan ook gewone melk in) Maar als ik daar nou mee stop zou ze dan tekort komen?? Ze krijgt gewone standaard Nutrilon 3.. Consultatiebureau geeft al verschillend advies dus hoe moet ik nou weten wat goed is? Af en toe word ik er niet goed van..Tuurlijk kan ik mijn gevoel volgen, maar ik ben gewoon vreselijk benieuwd hoe de mama's er hier over denken!! Dus ik hoop dat jullie mij kunnen helpen, zodat ik een verstandige beslissing kan nemen...

groetjes LInda

10 jaar geleden

Ik denk dat je al genoeg reacties hebt gekregen en een duidelijk beeld van wat iedereen doet, maar misschien heb je hier nog iets aan...Toen ik destijds met mijn dochter in dezelfde fase zat en me ook af vroeg of het erg was als ze voor haar eerste verjaardag al gewone melk kreeg (want pak bijna op), zei de arts dat het natuurlijk niet zo is, dat ze precies op de dag dat ze 1 worden opeens beter tegen gewone melk of voeding kunnen...vond ik wel een goeie, want zo is het natuurlijk, het is een geleidelijk proces... Succes met de knoop doorhakken!

10 jaar geleden

Heb je helemaal gelijk in hoor, gewoon op je eigen gevoel afgaan. Jij kent je kindje tenslotte het beste. Succes ermee.

10 jaar geleden

Iedereen bedankt voor jullie reacties!!!

10 jaar geleden

vind altijd zo lastig als consultatiebureau iets anders zegt dan mijn gevoel.. Ligt aan mij hoor haha.. maar ik volg meestal mijn eigen gevoel.. 9 van de 10 x klopt dat voor mijn kids