Snap
  • Baby
  • sinterklaas
  • Corona

Wanneer het allemaal niet meer vanzelfsprekend is.

Soms gaat het financieel gewoon niet zoals je wilt. En dat is geen schande.

Plots zijn we daar. December, de duurste maand van het jaar. Sinterklaas, onze jaarlijkse samenzijn (7jaar samen), kerstmis, de lening, de schuldsaldo, de belastingen, .... en zo kan ik blijven gaan.

Wanneer de rekeningen blijven binnen komen kan het soms wel eens pittig worden. En toen was het Corona. Het mag, en moet gezegd worden soms. Op sociale media komen de grootste en mooiste cadeaus voorbij. Ja lap, dat was deze Sint toch niet van toepassing hier.

Op het moment zijn wij gewoon blij dat we nog kunnen genieten. Dimitri zit thuis dus we missen wat, en ik ga dan nog eens studeren dus heb ook minder. Maar is dit erg? Neen. Het moet niet allemaal super veel zijn, ons zoontje heeft letterlijk alles wat hij nodig heeft. Ik en Dimitri zullen ons zelf deze paar maanden wat luxe verbieden. Maar dat maakt niet uit, het belangrijkste is dat Ceres alles heeft wat nodig is.

Het was maar een eenvoudige Sint maar is dit erg? We hebben geknuffeld gedanst en gekust. En hij had nog niet eens door wat er gaande was.

Lieve lieve schat, ik zie je graag en ik hou van je. En het mag gezegd worden wanneer het allemaal niet zo makkelijk gaat. Alles hebben is niet vanzelfsprekend. En dat boeit ook niet, wij zijn samen gelukkig en genieten van de kleine dingen ♡︎