Snap
  • Baby

Waar is mijn baby gebleven?!

En dan kom je tot het besef dat over 3 weken je baby jarig is, je baby geen echte baby meer is.

Waar is mijn baby?!

En dan kom je tot het besef dat over 3 weken je baby jarig is, je baby geen echte baby meer is. Wauw! Wat is dat hard gegaan! Je hoort altijd iedereen zeggen; geniet er maar van voor je het weet zijn ze groot. En ik dacht altijd ; ja ja!

Nou inderdaad! Ik ben zo blij dat ik parttime werk en ons kleintje dus voor 90% thuis is bij papa of mama en wij dus bewust kunnen genieten van de tijd met hem als baby. Die babytijd gaat zo snel zou er niet aan moeten denken dat ik dat allemaal had gemist als ik fulltime was gaan werken! (Tuurlijk begrijp ik ook als andere mama's wel fulltime moeten of willen werken, iedereen z'n eigen keus ;) )

Maar nu meneer dus bijna 1 is is de emo-mama weer terug! Dacht ik net af te zijn van m'n zwangerschapshormonen komt dit weer haha! Als ik nu foto's of filmpjes van hem zie van z'n eerste weken zit ik op de bank te janken als een baby om mijn baby die zo snel groeit! Maar wat geniet ik er van om zijn eerste verjaardag te kunnen plannen! 

Versiering is voor het grootste gedeelte al in huis (tip; kijk even bij ome Ali!), locatie gereserveerd, hapjes bedacht, taart geregeld, cadeautjes besteld en vrienden en familie uitgenodigd! Laat de verjaardag maar komen! Daarna ga ik wel weer even stilletjes huilen dat mijn baby geen baby meer is haha!

Iedereen die ook bezig is met het plannen van jullie kindjes eerste verjaardag; Geniet er van!

7 jaar geleden

Ik heb precies hetzelfde! Alleen ik heb gelukkig nog anderhalve maand tot hij 1 word :P