Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Vrijdag is het zo ver!

Vrijdag moeten we met ons meisje op pad voor de tweede provocatie

Eerder blogde ik  over de koemelk allergie van ons meisje.  We moesten haar al voor ze vier maanden was en haar buikje net een paar weken rustig zelf gaan provoceren. Dat ging dus goed fout. En weer duurde het weken voor ze weer rustig was.

Dood eng, maar a.s. Vrijdag wordt ze opgenomen en dan over twee weken weer. Een van die twee keren krijgt ze koemelk. We weten niet wanneer. Ze beginnen met 0,1 ml dan na 10 minuten 1 ml, dan na 10 minuten 10 ml, en zo bouwen ze het op naar 150ml. Op zich gaat dat al een drama woorden, want ze krijgt die 0.1 ml pas om negen uur en ze moet nuchter komen. Nu moet je weten dat ze hier om kwart over zes haar eerste fles krijgt en om negen uur altijd een banaan eet met aardbeien of peer of iets anders. Dus dat kind heeft dan echt honger!

spannend is het. Krijgt ze een reactie en zo ja hoe ernstig. Merken we niets? Merken we bij beide provocaties niets? Dat zou fijn zijn. En hoe moeten we het daarna als ze koemelk mag, het thuis opbouwen. Het kan zijn dat ze later ondanks twee negatieve testen als nog een allergische reactie krijgt. Voor jullie info; ze wordt dubbelblind getest. Ze krijgt een dag koemelk en een dag gewoon. Wij en de kinderarts en de verpleging weten niet wanneer ze wat krijgt. Dat weet de dieetist en dat wordt pas na de tweede test bekend gemaakt. En dat pas een paar dagen later.

duimen jullie?

10 jaar geleden

Oooo wat moeilijk. Ik kan helaas niet eens bij mijn meisje zijn. De bekkeninstabiliteit is zo erg dat ik steeds uitval in mijn been heb. Dus ik moet liggen. Dat kan dat niet. Ik vind het zo moeilijk om mijn meisje uit handen te geven. Het gaat echt uren duren. Enmisschien nog langer.

10 jaar geleden

Sterkte hoor; hoop voor je dat het heel goed gaat!

10 jaar geleden

spannend, ik zal voor je duimen

10 jaar geleden

Thanks, lief van je!