Snap
  • Baby
  • baby
  • verzorging
  • producten

Voor hippe, jonge ouders!

JJ Cole is het merk voor jonge ouders! Met de producten van JJ Cole wordt je leven als ouder makkelijker en aangenamer. Dit merk, onderdeel van TOMY, richt zich op eigentijdse ouders met drukke levens. JJ Cole biedt een unieke combinatie van praktische en stijlvolle reis- en verzorgingsartikelen. Met een focus op trendy producten die gemak bieden voor op stap of in huis, streeft JJ Cole naar constante innovatie. De producten zijn hip, stijlvol en praktisch tegelijk.

Als ‘finishing touch’ zijn alle producten van JJ Cole prachtig verpakt, zodat ze ook erg geschikt zijn om cadeau te geven.

Producten van JJ Cole Collections

Bundleme De Bundleme is een lekker zacht slaapzakje voor je kindje. Je kunt deze gebruiken in de auto of in de kinderwagen en zo blijft je kindje altijd warm.

Verzorgingstassen De super trendy verzorgingstassen van dit merk zie er niet alleen goed uit, maar zijn ook heel praktisch. De tassen zien er zijn hip en zien er niet direct uit als verzorgingstas, maar hebben wel de handige eigenschappen van zo’n tas. Zo is de tas voorzien van een verschoningsmatje, allerlei vakjes en ritsjes om al je spullen in op te bergen en bevestig je de tas eenvoudig aan je kinderwagen.

Luierdoos Met deze doos heb je alles bij de hand wat je nodig hebt om je kleintje te verschonen. Je kunt hier de luiers in bewaren en billendoekjes, maar ook lotion en nog veel meer. Er zit een verschoningsmatje bij, dus meer heb je niet nodig! De doosjes komen in een mooi, stijlvol design.

Speentasje Deze schattige kleine tasjes zijn ideaal om de speen van je kleine in op te bergen! De tasjes komen in een bijpassend design bij de luier- en verzorgingstassen van JJ Cole. Het tasje kun je vastmaken aan de buggy of aan je tas. Zo raak je de speen niet meer kwijt en blijft hij altijd schoon.

11 jaar geleden

Hier een fan van JJ Cole, wat leuk om hierover te lezen zeg!