Snap
  • Baby
  • winactie
  • fietsen
  • fietsstoel
  • #fietsplezier
  • geenbabymeer

Voor het eerst voorop de fiets

Al vanaf 14 weken gaat Eefje mee op de fiets, eerst met de maxicosi achterop maar sinds gister hebben wij een mijlpaal bereikt. Voor het eerst mee voorop de fiets.

Eind maart deed ik mee aan de facebookwinactie van Mamaplaats voor een Qibbel air fietsstoeltje. Gewoon puur voor de lol, onder het motto, je zal maar winnen en alvast een fietsstoeltje hebben liggen. Stomverbaasd was ik dan ook dat ik begin april een berichtje kreeg dat ik gewonnen had. Maar superblij. Dan word je geduld op proef gesteld, want ja, fietsstoeltje onderweg maar Eefje die nog veel te klein is om er al in te kunnen. 

1 mei was het dan ook pakketjesregen. Wij hebben een nieuwe tuinset en loungeset besteld en ook het fietsstoeltje werd geleverd. Stiekem alvast even haar erin gezet, zonder dat deze op de fiets zat en ze zat gelijk heerlijk als een prinsesje in haar stoeltje. 

Ze is zich ineens mega snel gaan ontwikkelen en eet tegenwoordig in haar kinderstoel mee aan tafel, als we haar op de grond zetten zit ze, en stevig ook. Dus toch maar het fietsstoeltje alvast van zolder afgehaald en haar er even in gezet. 

Snap

Dus 13 juni gelijk het fietsstoeltje op onze fiets gemaakt. Het was zulk lekker weer dat we 's avonds na het eten even voor de deur getest hebben hoe ze zit. Ze zit prima erin. Bij de eerste meters met haar vader zat ze al lachend om zich heen te kijken. 

Snap

Voor nu gaan we nog niet hele stukken met haar fietsen. We houden het op max 10 minuutjes en zeker niet langer en niet elke dag. De maxicosi houder zit er ook nog op en voor langere stukken gaat ze gewoon daar in. Maar kleine stukjes binnendorps kan ze mooi voorop en lekker rondkijken tot ze wat groter is. Maar voor nu een hele blije gelukkige mama en papa en een happy Eefje die heerlijk rond kan kijken.