Snap
  • Baby
  • vakantie
  • Tijdvoorelkaar

Voor het eerst op vakantie met zijn 3e

Heerlijk 2 weken vakantie waarvan we 1 week in een chalet op de Veluwe zaten. Voor het eerst met zijn 3e dus toch wel iets meer regelen dan eerst. Met een auto volgeladen met ongeveer zijn hele slaapkamer gingen we onderweg. We hadden het helemaal gepland, we moesten even ruim een uur rijden. Nu is M niet zo moeilijk in de auto dus dat scheelt en we zouden rond 10.00 weggaan want dan kon hij mooi zijn dutje in de auto doen. Dat ging helemaal top, hij viel binnen 10 minuten in slaap en heeft de hele weg geslapen. 

We hebben daar een lekker rustig weekje gehad. Aangezien het de hele week 40 graden plus was deden we lekker rustig aan. Eigenlijk hadden we al snel een vast ritme waarin we ‘s ochtends lekker in de schaduw buiten speelde met hem. Na zijn slaapje gingen we vaak ergens heen (waar airco was want voor jezelf moest je het ook leuk houden haha) en daarna weer terug voor weer een slaapje. We zaten heel dichtbij een zwembadje dus ook daar hebben we elke dag in gelegen. Gelukkig is zijn huid op dit moment helemaal rustig en hebben we al maanden geen hormonenzalf hoeven te gebruiken, dus konden we ook zonder zorgen elke dag zwemmen. 

Ondanks alle hitte deed onze man het goed! Natuurlijk sliep hij veel later dan normaal want ook hij slaapt minder goed als je slaapkamer 35 graden is, maar ondanks dat was hij niet minder vrolijk. Super fijn om zoveel tijd met zijn 3e te kunnen hebben.

De week erna waren we thuis, maar hebben we allemaal leuke dingen gedaan. Leuk diertjes kijken in de kinderboerderij, lekker buiten wandelen, op bezoek bij een aantal mensen en hij heeft een nachtje bij zijn oma geslapen zodat papa en mama samen uit eten konden. 

Hij is ook al bijna een maand niet ziek geweest, dus zelfs dat gaat een stuk beter dan voorheen. Hopelijk is zijn weerstand nu redelijk op peil... Nu op naar de volgende opgave... Verbouwen en verhuizen met een kind van 1 jaar, want we krijgen halverwege september de sleutel van onze (nieuwbouw)woning na 1,5 jaar wachten =D