Snap
  • Baby
  • baby
  • kinderwagen
  • groeien
  • zitten

Voor de eerste keer in de wandelwagen

Onze kleine meid groeit gestaag door. En je merkt dan ook echt dat ze ouder aan het worden is. Ze wilde niet meer liggen in de kinderwagen, ze wilde alleen nog maar zitten. In de box liggen vindt ze nog wel leuk, omdat ze daar afleiding heeft. Maar daarbuiten wil ze alleen nog maar zitten.

Dus als we een boodschap gingen doen, dan namen we haar mee in de maxi-cosi. Maar nu wordt ze wat ouder en wordt het toch tijd voor iets anders. Daarom vandaag, tussen de buien door, de wandelwagen uitgeprobeerd. En wat lijkt ze dan weer klein, terwijl ik haar toch al een grote meid vind. Ze heeft er echt van genoten. Ze kijkt me de hele tijd aan en begint dan ook meteen te lachen. Hier krijg ik dan weer goede zin van en ik geniet er ook van. Al met al was dit een geslaagde eerste wandeling in de wandelwagen... Nu hopen dat er nog vele mogen volgen...

11 jaar geleden

Fijn dat het zo geslaagt was jullie eerste wandeling! Bij Megan was de overstap heel makkelijk maar die kon dan ook met 5mnd al zelf gaan zitten en dan weet je dat ze er aan toe zijn. Bij Suzannah gewacht tot ze niet meer in de wagenbak paste.......dat was psis met 6mnd dus toen over. In het begin vond ze het niet zo geweldig en heb ik haar vaak in de ligstand gehad. Maar nu vind ze het geweldig!