Snap

Volg altijd je hart!

Roza gilde vaak uit het niets en sliep slecht. Mijn hart brak elke keer. Ik voelde mij niet begrepen

4 juni ben ik bevallen van een prachtige dochter genaamd; Roza Naära

Het was een hele heftige bevalling. Uiteindelijk in het zh bevallen. Heftige rugweeen, Ruggenprik, knip, vacuümpomp en 1x omstrengeld  (navelstreng zat om haar nekje) 5 min heeft roza niet zelfstandig geademd. 4 dagen hebben wij in het zh gelegen.  Roza dronk goed aan de borst maar spuugde ook veel terug en was erg onrustig. Ze sliep slecht en het liefst tussen ons in. De wieg daar lag ze zelden in. Ik dacht dit duid op reflux. Ik aangekaart bij het consultatiebureau. Daar moet je bij de huisarts voor zijn. Huisarts zei nee ze heeft liefde nodig en ze wilt gewoon graag bij je zijn. Moederliefde

Bij 5 weken weer aan het consultatiebureau gevraagd wat het nou kon zijn. Ik gaf te veel borstvoeding zei ze. Ik moest opeens naar 7 voedingen. Ik was daar echt niet mee eens. 

Het huilen. Uhm nee het gillen. Want roza kon niet gewoon huilen. Hield niet op. 

Ik had van de achterbuurvrouw gehoord dat een osteopaat misschien wel zou kunnen helpen. 

Afgelopen dinsdag had ik een afspraak bij de osteopaat. En wat bleek! Haar nekje zat niet los, dus daarom gilde ze zo. Gewoon van de pijn! Sinds dien is roza vrolijk en slaapt goed. Drinkt minder gulzig. Ik kan zelfs weer genieten! Volgende week gaan we weer terug. Zal het dan echt over zijn en onze Roza nog zoeter en gelukkiger zijn. Roza happy mamma happy= iedereen happy

Luister altijd naar je gevoel! Een moeder heeft altijd gelijk en voelt het goed dat er iets is.

#7,5 weken oud

6 jaar geleden

Heel herkenbaar, onze oudste zijn nek zat ook vast door te lang onderste boven hangen in mijn buik. Aangeboren pijn noemde de osteopaat het. Hij moest er wel overheen groeien, om de 4 of 6 weken naar de osteopaat geweest. Hij is nu 1,5 jaar en het is nu bijna weg. Iedere trip naar de osteopaat gaf ons een vrolijker ventje. Je moedergevoel is het beste!!

6 jaar geleden

Dit verhaal is heel herkenbaar, wij zijn met ons zoontje met 4 weken al bij de osteopaat geweest vanwege zijn reflux en z'n darmpjes. Hier bleek dat de bovenste nekwervel was verschoven wat de reflux veroorzaakte. Een bevalling met een vacuüm/ tangverlossing blijkt hiervan de oorzaak te zijn. Nadat wij bij de osteopaat waren geweest moest ons zoontje naar de fysio omdat hij zijn hoofdje in buikligging niet omhoog kon houden. Conclusie van de fysio: KISS syndroom. Gelukkig heel goed vanaf te komen! Allemaal vanwege de vacuumverlossing. Mijn tip; houd de bewegingen in de gaten en check wat het Kiss syndroom is... volg je gevoel, als moeder zijnde weet je van meet af aan of het klopt of niet! Succes met je dochtertje!

6 jaar geleden

Mij zoontje had reflux klachten mij gevoel zei het voor 100% huisarts nam me niet sirrieus CB niet. Hij kreeg 4maanden bv en steeds een ramp met liggen bedje omhoog gezet jhbpm gedaan nog niks verbeterd meneer kwam elk uur met drinken toen heb ik hem bijvoeding gegeven fruit en bv gestopt en over gegaan naar FV standaard 1 klachten bleven en bleven komen wou niet op zn rug spelen slapen was een groot drama weer naar het CB en huisarts weer geen steek wijzer ik andere voeding geprobeerd zonder overleg van het CB en de huisarts want het was niet nodig vonden ze ( het hoorde er allemaal bij) voor anti reflux ik heb er een heel ander kind aan. Geen klachten meer slaapt.als een roosje speelt.vrolijk op z'n rug & buik. Ze kunnen me wat bij het cb en de huisarts ook ik volg lekker me gevoel hij is nu 8maandjes eet lekker verse fruit & groente nog 2 flesjes op de dag en bambix lampje in de avond en spuugt helemaal niks meer!

6 jaar geleden

Ik ging erheen zo van ja maar gewoon even kijken wat hij kan doen. En echt het werkt! Zo jammer dat mensen er dan meer verstand van hebben dan de moeder. En dat ik mijn niet begrepen voelde.