Snap
  • Baby

Vervolg: mijn baby slaapt niet door

Kleine Jamie van 5 maanden oud slaapt niet door in de nacht. Daar schreef ik een blog over en de reacties: wow! Wat een hoeveelheid!

Mijn vorige blog van gisteren: Help: mijn baby slaapt niet door, ging los! Honderden reacties kwamen binnen. Als ik eerlijk moet zeggen vond ik sommige wel wat direct. Voorbeeldje van wat iemand schreef: 

''Sorry hoor, maar wat een kneus ben je als je denkt dat een baby van 5 maanden doorslaapt...''

Maar een kern van waarheid is er wel: door jullie reacties (die Bor en ik tot laat in de nacht gelezen hebben) zijn we tot de conclusie gekomen dat het heel normaal is dat Jamie niet doorslaapt. Dat het eerder een uitzondering is als het gebeurt. 

En weet je wat echt bizar is? Na het laatste flesje om 23:00 legden we hem op bedje en..... Hij werd pas om 06:30 wakker! OMG! Alsof hij de blog gelezen had ;)

Nu zie ik het maar als een cadeautje dat hij doorgeslapen heeft en ik hoop dat hij af en toe een cadeautje uit blijft delen. Voor de rest blijven we volg goede moed nachtelijke flesjes doen hoor! En binnenkort gaan we starten met vast voedsel. 

Dank voor alle reacties, het heeft erg verhelderend gewerkt voor ons!

Groetjes Jesse, Jamie en Bor 

7 jaar geleden

Laatste flesje eerder geven tussen 22.00 en22.30 om 23.00 zorgde hier vaak voor vervelende nachten. Iets vroeger zorgde voor door slapen. Succes misschien helpt het als je het probeert.

7 jaar geleden

Zou top zijn! Dankje voor je reactie

7 jaar geleden

Lieve reactie! Dankje! Jij ook succes :)

7 jaar geleden

eerlijkheid is het beste!! tis geluk hebben of pech. hier hebben we geluk. mn meisje is nu 2 maanden en slaapt sinds een week door. 12 uur de laatste en als we haar niet wakker maken word het gemakkelijk 8 uur smorgens.... gelukkig lijkt ze op papa en niet op mama. ik was tot mn 4de iedere nacht van 12 tot 4 uur wakker