Snap

Helemaal losgaan bij inkopen van leuke babyartikelen!

Wat zijn er ongelooflijk veel leuke babyartikelen, mooie accessoires en hippe baby- en kinderkamerthema's te krijgen!

Sinds april 2010 zijn de virtuele deuren van mijn webwinkel met babyartikelen www.aapje4kids.nl geopend... en tevens ging er ook een wereld voor mijzelf open... Wat zijn er ongelooflijk veel leuke spulletjes voor baby's, mooie accessoires en hippe baby- en kinderkamerthema's te krijgen!

Mijn dochtertje is nu bijna 6 en mijn zoontje bijna 4. Dus ik was destijds nog niet bezig met Aapje4Kids. Ik ging dus, gewapend met de kraamlijst, naar Prenatal, Hema, Babypark en de plaatselijke behangwinkel. Helemaal niets mis mee, en onze babykamertjes waren echt heel leuk met lief behang, mooie meubeltjes en bij elkaar passende kleurtjes, maar als ik had geweten wat er allemaal nog meer te krijgen was, dan was ik waarschijnlijk he-le-maal losgegaan!


Babyartikelen

Dus dat doe ik nu alsnog: losgaan. Want tijdens het inkopen van leuke en hippe spulletjes, babyartikelen en accessoires voor Aapje4Kids kom ik zoveel leuks tegen, dat ik het allemaal wel zou willen inkopen... maar tja, dat kan helaas niet. Dus ik maak een keuze uit het enorme aanbod en hoop dat bezoekers van Aapje4Kids het assortiment kunnen waarderen en er net zo enthousiast over zijn...

In mijn blogs zal ik regelmatig schrijven over het inrichten van de baby- of kinderkamer, nieuwe produkten en hippe accessoires!

Tot mijn volgende blog!