Snap

Vandaag is ze jarig!

Vandaag heeft elyze dr 1e verjaardag gevierd en wat een feest was dat!

Vanochtend werd ze een beetje huilerig wakker. Dacht nog oh nee niet vandaag. Lekker in alle rust melk gedronken. Toen was t tijd voor dr eerste cadeautje. Ze zag alleen t papiertje en begon al te lachen. Na een hoop getrek aan t papiertje hebben we haar maar geholpen. Er kwamen 2 voorleesboekjes uit de verpakking die gelijk met een mooie lach op dr gezicht werden doorgebladerd. Ik heb de boekjes gelijk maar aan haar voorgelezen. Ze had wel wat moeite met dr aandacht erbij houden. Na dr melk heeft ze lekker een boterhammetje gegeten en was t alweer tijd voor een slaapje. Na lekker geslapen te hebben was t tijd voor de visite. Als eerste kwamen opa, oma en omaoma binnen met een hele mooie grote doos. Deze snel uitgepakt en wow een mooie loopauto. Elyze erop gezet wat vond ze dat mooi. Ze had t zelfs al een beetje door hoe ze vooruit kon komen. Even later kwamen andere opa en oma met dr tante en nichtje binnen met nog  meer cadeautjes. Samen met dr grote nichtje (bijna 3jaar oud) alle pakjes uitgepakt. Oh wat mooi en wat moeilijk om nog te kiezen waar ze mee moest spelen. Met de blokken, de blokkentrein, de vormenstoof, de bal, de afstandsbediening of de vormenkever of toch weer met de loopauto. Dan maar met alles tegelijk! De blokken lagen door de hele kamer en wat was dat mooi om te zien hoe mn meisje aan t genieten was. Langzaamaan alles klaar gezet voor de taart en t kaarsje erin gestoken en aangestoken. 

Vol bewondering was ze naar t vlammetje aan t kijken. Heerlijk heeft ze voor t allereerst gesnoept van een stuk taart. Wat vond ze t heerlijk. Dr mondje bleef gretig open gaan maar dr mooie nieuwe speelgoed lonkte ook en al gauw had ze geen oog meer voor ons en dr familie. Na zo'n 5 uur wakker geweest te zijn was t toch weer tijd om wat te eten en naar bed te gaan. 

Het was een hele mooie dag voor elyze en ben blij dat ze zo genoten heeft en zo verwend is. 

7 jaar geleden

Dank je wel. Ze heeft enorm van de cadeaus en aandacht genoten. Hield zichzelf daardoor ook heel lang wakker. Hoop dat ze nu lekker kan dromen over de dag en van de cadeaus.