Snap
  • Baby
  • Gezond
  • gezondheid
  • peuter
  • operatie
  • #mom

Van alles doen naar 6 weken plat.

Operatie hallux weghalen..

Eind Januari ben ik naar de orthopedie geweest voor mijn hallux. Daar kwam na een foto al snel uit dat beide voeten geopereerd moeten worden. Door de covid liep natuurlijk alles achter in het ziekenhuis en werd mij gezegd dat ik waarschijnlijk met een beetje geluk over 5 maanden geopereerd zou worden. Omdat ik twee kleine kinderen heb vroeg ik of ik het wel ruim optijd kon weten zodat ik oppas kon regelen omdat ik 6 tot 8 weken mijn voet niet kan belasten..  De assistent vertelde mij dat ik het ruim van te voren een brief met datum zou krijgen.  Eind februari kwam ik thuis te zitten door mijn rug en eenmaal bij de dokter en ziekenhuis geweest te zijn kwam daaruit dat mijn lumbare wervelkolom versleten is en me tussenwervels scheuren en buldings hebben. Door dat ik veel thuis zat en weinig schoenen droeg vergat ik heel mijn voeten en de rugpijn nam de overhand. 

23 maart werd ik ineens gebeld door het ziekenhuis  met de mededeling dat ik 31 maart word geopereerd..De paniek sloeg een beetje toe.. en dat gaf ik aan de telefoon ook aan dat ik even moest gaan passen en meten hoe ik alles binnen een week geregeld zou hebben. De mevrouw aan de telefoon zei doodleuk dat ik dat wel kon regelen omdat ik anders pas over een paar maanden kan. 

Daar stond ik dan lijk wit in de Zeeman en hing snel alle spullen terug  in mijn hoofd zat ik alleen maar van hoe ga ik dat allemaal regelen. Ik heb mijn schoonmoeder en zus gebeld en in de tussentijd liep ik naar me moeder toe zodat we met zijn drieën een plan de campagne konden maken.

We hebben een schema gemaakt wie de eerste paar dagen op de kids zou passen en wie waar slaapt. 

Toen kwam het volgende stukje.. een rolstoel en krukken regelen,  zorgen dat er kleding setjes klaar lagen voor beide kids en de opvang inlichten dat ze de aankomende weken door verschillende oma's en tantes worden opgehaald. 

Het weekend brak aan en gelukkig hadden we nog een leuk uitje..  de waterspeeltuin ging weer open dus even afleiding en een weekend vol plezier voor onze kleine meid. 

Morgen komt deel 2 erop 🤭