Snap
  • Baby
  • Nieuws
  • Verjaardag
  • vieren
  • jaar
  • 1

Toe leven naar de eerste verjaardag

Over een week is het zover: Suzannah's eerste verjaardag! Tot een week geleden zag ik er als een berg tegen op. Ik wil de bevalling en de tijd daarna liever niet beleven

Over een week is het zover: Suzannah's eerste verjaardag!

Tot een week geleden zag ik er als een berg tegen op. Ik wil de bevalling en de tijd daarna liever niet beleven. Het was allemaal geen leuke tijd en ik wilde haar verjaardag het liefste overslaan. Echt is sloot me volledig af.

Mijn man merkte dit natuurlijk ook en had een oplossing. We gaan het vieren bij onze favoriete strandtent! Ik hoef niks te doen alleen mensen uitnodigen. Mochten er veel zijn of weinig maakte niet uit. Ook de eigenaren van de strandtent, die vorig jaar heel erg mee geleefd hebben, wilde mij alle ruimte geven om het maken zoals ik het wilde. Versiering en zelfs bordjes en dergelijke mocht is zelf meenemen, als ik dat wilde.

Dus ik een thema bedacht: Lief! en lief word het zeker.

Mijn vriendin heeft de taart gemaakt en de uitnodigingen zijn verzonden. Ze krijgt het jurkje van haar grote zus aan die deze ook met haar eerste verjaardag aan had. Dit vind ik heel bijzonder :D Verder heb ik leuke speeltje voor de kinderen gekocht om uit te delen op het kinderdagverblijf en een heel groot pakket van Lief! met feestartikelen om het compleet te maken. Zelf het cadeaupapier is van Lief!

Helemaal klaar hoef ik nu alleen te wachten tot het 4 augustus gaat worden.......

We gaan vanaf nu in de toekomst kijken en niet meer stilstaan bij de zware tijd die het is geweest! Suzannah is een van de 2 mooiste dingen die we gekregen hebben en dat moet elk jaar weer groots gevierd worden!