Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Tips

Tips in de voordeelclub

Ik heb zojuist mijn eerste tip maar eens geschreven. Soms kijk ik wel eens. Kijken jullie regelmatig bij de tips in de voordeelclub?

10 jaar geleden

Ik kijk er niet op.

10 jaar geleden

niet meer, het werkt gewoon niet zo handig

10 jaar geleden

Grappig, ik google ook altijd even voor kortingscodes. En ja ik koop veel via shopfish. Want dat werkt wel super. Maar alleen voor dingen die ik toch nodig heb. Vooral bij de hema. Dan bestel ik het dan staat het en klaar voor mijn echtgenoot. Hoeft hij niet te zoeken. En je krijgt nog een beetje geld terug. Het is niet veel maar laast sloten we toch een nieuw tv abbonement af. Kreeg ik via shopfish 45 euro terug die ik anders niet had gehad. Dat is dan wel weer lekker.

10 jaar geleden

Vindt de tips leuk idee maar niet ideaal uitgewerkt. Het is naar mijn mening onoverzichtelijk en rommelig waardoor en vaak ook met onzin tips zoals dingen in de trent van "maak een boodschappenlijst zodat je je daar aan houdt" tja niet de tips die ik daar verwacht. De kortingen klinken leuk, maar zitten vaak voorwaarden aan vast zoals minimum bestelbedrag of het is een site die ik zelf redelijk duur vindt (zelfs met de korting). Dus eigenlijk goed idee maar voor mij niet helemaal de uitvoering zoals ik dat zie.