Snap
  • Baby
  • baby
  • tijd
  • opgroeien

Time flies

'Time flies' zeggen ze wel eens, maar dat klopt ook wel. Onze kleine meid is nu alweer vier maanden en wat is de tijd toch voorbij gevlogen. Ik weet nog als de dag van gisteren dat ze werd geboren. Eerst twee keer naar het ziekenhuis voor loos alarm, maar de 27ste december was het dan toch raak en is onze kleine meid geboren.

Nu, vier maanden verder, heeft ze zich al goed ontwikkeld. Ze is al 10 cm groter en is alweer twee kilo zwaarder, wat een verschil is dat al. Verder begint ze steeds meer te praten, te lachen. Ze probeert zich om te draaien en wil ook al staan. Maar oh wee als dat niet lukt, dan wordt ze boos. Ze is dan gefrustreerd en begint te huilen en loopt rood aan. Als je haar dan oppakt, is het snel weer goed.

Verder is het mooi om te zien dat ze haar handjes en voetjes heeft ontdekt. We hebben zelfs een foto dat ze heerlijk naar haar handje aan het kijken is. Wat gaat de tijd toch snel en ik denk dat die alleen maar sneller gaat.

Dus we gaan er maar lekker van genieten, voordat je het weet is ze al groot en gaat ze op stap. Maar daar moeten we nog niet aan denken...