Snap
  • Baby
  • Gezond

Tijd voor een traphekje

Het is tijd voor een aantal traphekjes, maar welke en hoeveel? Ik ben daar echt een leek in en hoop dat jullie kunnen helpen.

Lieve papa's & mama's, ik ben jullie even nodig.

Het duurt niet lang meer en dan moet er een traphekje geplaatst worden, maar welke? En hoeveel?

Wij hebben 2 trappen. De trap naar de 1ste verdieping zit achter een deur. Ze zou dus eerst de deur moeten openen, voordat ze daar de trap op kan. Moet daar dan een traphekje? Denk het niet toch?

Boven op de overloop moet natuurlijk een traphekje en voor de trap naar de 2de verdieping ook.

Op de 2de verdieping is ook een overloop, waar eigenlijk een traphekje voor zou moeten. Echter zal Feline daar niet vaak zijn. Traphekje of niet?

Kortom, wij kunnen 4 traphekje plaatsen, waarvan ik denk dat er 2 sowieso nodig zijn. Ik ben een leek hier in, dus daarom graag jullie mening. Waar moet er een traphekje komen en welke?

Liefs en een fijne avond allemaal????

7 jaar geleden

Ik zou er inderdaad ook maar 2 doen. Wij hebben zelf de rolhekjes met doek van kiddyguard. Ook omdat wij maar een kleine overloop hebben zijn deze ideaal. Ze zijn wel aanzienlijk aan de prijs.

7 jaar geleden

Wij hebben er 4, op 2 trappen. Onze trap komt in de huiskamer uit, dus geen deur. En een ondernemend meisje die met een maand of 10 al boven zat. De oudste kan inmiddels al goed trap lopen, daar hebben we ze op de overloop echt voor als hij slaapdronken het bed uit komt en zo niet naar beneden valt. En op zolder omdat ik wel eens de was daar doe en de kinderen daar dan kunnen spelen (hebben we een speelkamer zitten)

7 jaar geleden

Eerste 11mnd op een appartement gewoond, traphekjes overbodig;)... In nieuwe huis, voor de oudste op eerste verdieping zowel trap naar beneden als trap naar boven een traphekje (dus niet onderaan eerste trap en bovenaan tweede trap)... Het hekje naar boven op den duur weg gehaald - ons mannetje klom toch niet naarboven. Nu nog steeds hekje bovenaan eerste trap - onze tweede klimt geregeld naar boven, maar ik vertik het om in de hal hekje te plaatsen - ik heb het toch door wanneer hij naar boven gaat en zijn route is baar boven (halverwehe pluk ik hem ervask vanaf). Trap naar tweede verdieping is gelukig minder interessant, gaat zijn broer ook niet omhoog... dus geen helje, maar ik ben dus wel sltijd erbij op de eerste... Succes!

7 jaar geleden

Ik zou op de overloop 2 traphekjes maken naar beneden en naar boven Onderaan de trap hebben wij ook niet ze is nooit dr trap opgekropen zonder toezicht. En op de bovenste verdieping kun je er altijd iets voor zetten Mijn ouders hebben een flexibel traphekje en gewoon overal van die clips gemaakt zodat ze niet altijd het traphekje erin hoeft te zetten en ze saar kan makrn waar ze op dat moment zijn kun je ook doe voor dd 2e trap naat boven.