Snap
  • Baby

Tijd voor een kapsel??!!!

je bent inmiddels bijna een jaar oud, die nesthaartjes moeten toch echt eens in een model geknipt, iemand tips???

Over een maand is het zo ver, mijn kleine meid is dan een jaar oud. En dan komt gelijk het punt.. ze moet er natuurlijk wel een beetje netjes uitzien. Punt is: haar haar is bijna net zo eigenwijs als ze dat zelf kan zijn.

Toen ze geboren was had ze bruin donker haar, en al best wat. Na een tijdje viel het meeste uit, maar inmiddels heeft ze heel wat haren terug gekregen. Grappig detail, ze is inmiddels blond, maar er zijn hele plukken bij die aan het einde nog bruin zijn, haar nestharen dus..

Ze heeft een flinke grote kruin op haar achterhoofd, en vrij dunbehaarde plek van het draaien daaronder, daarnaast heeft ze 2 heel grijpgrage handjes, en als het met de handjes niet lukt probeert ze ertegen te trappen met haar voeten, of pakken net wat lukt.

Oftewel: dat ga ik dus in mijn eentje niet redden. En manlief hoef ik er niet voor te vragen, Toch maar een kapper dus, of deden jullie het wel zelf?

En hoe deden jullie dat zonder dat die kleine uiteindelijk de schaar te pakken kreeg?

Of toch maar naar de kapper? Of juist de kapper laten komen?

Want als ze lang ergens moet wachten en stilzitten krijg je ook ruzie met haar, klein stukje ongeduld.... en op schoot zitten wil en kan ze ook, maar zeker niet te lang...

juist ja..

HULP GEZOCHT!

9 jaar geleden

Ik zou een afspraak maken bij een kapper die vaker kinderen knipt. Bij onze kapper hebben ze een speciaal stoeltje in de vorm van een auto. Mijn zoon zit alleen maar aan t stuurtje te draaien en vermaakt zich dan prima. Veel succes, ik ben benieuwd wat je gaat doen!

9 jaar geleden

Mijn zoontje kan ook heerlijk wiebelen en wil niet stil zitten. Bij de kapper ging het wat makkelijker. Ga eens zoeken naar een kinderkapster/kapper in de buurt die ook dreumessen of baby's knipt. Je mag je ook afvragen of ze last heeft van haar haren zoals klit het is het pluizig, zit het voor haar ogen of kriebelt het. Of vind jijzelf dat het er niet uitziet ;) Mocht je heel toevallig in de buurt van Ede wonen dan zit er op de maanderweg een hele lieve kapster die engelengeduld heeft om te knippen. Ze knipt in het tempo van een kindje. Draait je kleintje dan draait ze mee en wordt het te lastig dan krijgt het kindje een stuk speelgoed of een boekje in handen. De eerste keer zat Andreas lekker op schoot en ging staan en draaien en doen en... kortom hij liet zich van zijn beste kant zien. Geen probleem het ging goed. Geen verknipt kapsel maar een leuk en netjes koppie waar hij weer een poos mee vooruit kon. Ik heb er ook een blog over geschreven. De laatste keer heb ik de kapperscape trouwens maar niet om laten doen want hij wilde er niks van weten en dan is het drama om te knippen. Mocht je dochter veel slag of krullen hebben laat het dan niet in laagjes knippen want dan is het lastig om goed te verzorgen. Dus ook niet uitdunnen. Heel veel succes met de eerste knipbeurt. Oja het kan heel leuk zijn om een vriend(in) of familie mee te nemen voor de foto's maken.