Snap
  • Baby
  • baby
  • luiers
  • babyverzorging
  • Hamac
  • wasbare

Terug van weggeweest... wasbare luiers

Wasbare luiers... de meeste mensen trekken een heel vies gezicht bij het horen van die twee woordjes. Dat mag ook wel want de generaties die noodgedwongen in de weer moesten met de katoenen lappen en veiligheidsspelden had daar een hele (vieze) dagtaak aan...respect. Toch is een dergelijke luier weer helemaal terug van weggeweest maar dan wel in een héél modern jasje. Je kan het met recht geen katoenen luier meer noemen dat is net als een mug met een olifant vergelijken.

De absoluut meest moderne wasbare luier helemaal gericht op de ouders van nu is toch echt wel van Hamac.  Het systeem is hip, ontzettend makkelijk en je kan kiezen tussen een wasbare én een wegwerpinlegger. Dat laatste is dus heel uniek en maakt het gebruik van de Hamac broekjes ook zeer toegankelijk voor moderne ouders. Een ander groot voordeel zijn de kosten je bent namelijk maar 4-6 broekjes nodig, 12 wasbare inleggers en wegwerpinleggers naar keus. Dat is voor een XS of S pakket slechts €188,- voor een M of L pakket €204,- (ik geloof dat ik niet hoef uit te rekenen wat de kosten zijn voor de gewone wegwerpluier... ;-) Liever eerst proberen? Dat kan met de probeerkit!

Op Een Grote Paddestoel heeft een kleurrijk assortiment Hamac luierbroekjes en toebehoren, klik hier voor meer informatie en het actuele aanbod. Mocht je verder nog vragen hebben dan beantwoordt ik ze natuurlijk graag.

11 jaar geleden

Ik heb het wel overwogen maar ik vond de eerste aanschaf veel te veel en als het dan niks blijkt te zijn dan heb je het geld weggegooit. Ik gebruik voor mezelf wel wasbaar maandverband. Zeer prettig en milieu vriendelijk ;-)

11 jaar geleden

We hebben deze zelf nooit uit geprobeerd, maar als ik had geweten dat ze bestonden, dan hadden we het zeker gedaan. Nu hebben we steeds de katoenen luiers gebruikt en veiligheidspelden...dat betekenden erg vaak wassen...maar gelukkig zijn de billen van onze kleine meid weer in orde en kunnen we weer de gewone luiers gebruiken...

12 jaar geleden

Ook hier een enthousiaste gebruiker van de Hamac luiers. De wasbare inleggers als ik thuis ben en de wegwerp inlegger als we er op uit gaan.

12 jaar geleden

Ik vind de wegwerpluiers van Hamac echt geweldig!