Snap
  • Baby
  • Voeding

te veel melk en te snelle toeschietreflex

Te veel melk te snelle toeschietreflex en een baby die niet goed aan hapt.

help. Nu 2 maand verder en een lactatiekundige  en buro en arts en kraamhulp verder hebben we nog steeds het zelfde probleem.

Te veel melk en een te snelle toeschietreflex  en een baby van 2 maand die niet goed aan hapt.

Wie heeft er nog tips????

Welke hebben al geprobeerd:

Blokvoeden, druk afkolven, 1 keer per dag kloven, Reseten van borsten,  koude compressen,  andere voedings houdingen.

Enzo 

Help

7 jaar geleden

Eventueel een tepelhoedje proberen, dan kan de melk niet bij de kleine in de keel spuiten en heeft het beter grip op de tepels, dit kun je later weer achterwege laten. Succes

7 jaar geleden

Zal direct proberen om de kleine van de borst te halen. En ik zal contact opnemen met die organisatie. Dank jullie wel voor de tips

7 jaar geleden

Ik heb niet direct een tip voor je. Ik geef zelf inmiddels 4,5 maand borstvoeding, en dat ging de eerste 3 maanden ook niet vanzelf. Ik heb veel gehad aan de borstvoeding organisatie La Leche League. Ze hebben ook een Facebook groep waar je al je vragen rondom borstvoeding kunt stellen. Veel succes!

7 jaar geleden

Wat bij mij hielp was kleine aanleggen, bij toeschietreflex kleine van de borst en toeschietreflex laten weglopen en dan kleine weer aan de borst. Ik had ook heel veel melk en heel sterk toeschietreflex. Kleine dronk dan heel gulzig en eigenlijk niet genoeg voedingsstoffen omdat die pas na het toeschietreflex kwamen. Dit hielp bij mij en met de maanden werd het beter op elkaar afgestemd en hoefde ik de kleine er niet meer af te halen.