Snap
  • Baby
  • baby
  • buggy
  • wandelen

Te kleine kinderwagen, te grote Buggy !!!

Onze zoon Jelle is nu bijna 5 mnd oud en grooit als kool. Niet te groot, niet te klein, maar gewoon heerlijk gemiddeld :).

Echter lopen we tegen het probleem aan dat hij qua lengte bijna niet meer in de wandelwagen past. Jelle kan nog niet zelf zitten, dus de Buggy is geen optie.

Zegt mijn vriendin "dan heb je gewoon een te kleine kinderwagen". Ik meteen internet afstruinen opzoek naar de diverse merken en de grote/lengte van de binnenbak. En wat schetst mijn verbazing, ze zijn zo goed als allemaal dezelfde maat. En ik heb zelfs nog een grotere dan gemiddeld.

Er zouden dan toch een legio aan mensen moeten zijn die ook tegen dit probleem aan lopen? Maar wat zou een oplossing kunnen zijn?

Niet meer gaan wandelen de komende tijd (met het mooie weer in aantocht) is niet mijn bedoeling. Tijdens mijn verlof ben ik al genoeg aan huis gekluisterd geweest.

Daarom sta ik open voor elke oplossing (behalve een nieuwe bak aanschaffen). Iemand een idee?

Een gefrusteerde moeder (Maaike)

9 jaar geleden

Had ik ook! Ik heb mijn kleine toen gewoon in het zitgedeelte van de wagen gezet, deze kon ook plat, duszo opgelost. Of rugleuning ietsje zit/lig

11 jaar geleden

Ik ben trotse moeder van twee jongens. Beiden groeien zeker de eerste maanden super snel. Vooral de eerste was met 12 weken(!) te groot voor de wandelwagenbak. Als hij zich strekte dan zat hij shocking klem. Nu heb ik een kinder-/ wandelwagen van mutsy en heb het wandelwagentinzet gebruikt. Deze kan ook nagenoeg plat dus ook goed voor het ruggetje. Een buggy gebruik ik eigenlijk allen maar als ik ga fietsen...

11 jaar geleden

Hier past onze dame nog wel in bak maar wil ze niet. Ze kan ook niet zitten en we gebruiken nu maar de maxicosi. (hebben speciale steunen zodat het ding op de kinderwagen past) Diverse kennissen gebruiken toch de buggy en leggen die dan helemaal plat.

11 jaar geleden

@mkbanjo: Op de redactie lazen we jouw blog en toevallig hebben wij en hele leuke partner: www.buggy.nl! Op deze websites staan een heleboel verschillende buggy's die je bij verschillende webshops goedkoop kan kopen! Nu hebben ze ook de Peg Perego Pliko mini. Dit is een wat kleinere buggy, die perfect geschikt is voor wat kleinere kindjes die nog niet goed zelfstandig kunnen zitten! Via de volgende link wordt je gelijk doorgestuurd naar een pagina met wat meer informatie over de Peg Perego Pliko mini!! <a href="http://goo.gl/PobxU" target="_blank" rel="nofollow">http://goo.gl/PobxU</a>