Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

tandjes...

heel fijn als de tandjes doorkomen

Wat is het toch geweldig als die tandjes doorkomen, maar niet heus!

kjik tuurlijk, ik hou wel van de extra knuffels en aandacht wat ze dan wilt, maar na 4.5 maanden ben je dat ook wel zat. het word met de dag erger en ze wil alleen maar mama. opzich is dat ook niet echt een probleem, maar de pijn word steeds erger.

koude bijtringen en ander speelgoed waar ze op kan kauwen is ook niet goed, want dat doet ze niet in dr mond. ze is gelukkig niet eigenwijs hoor haha! [heeft ze dan ook niet van een vreemde;)]

Niks willen eten en niks willen drinken komt hier dan ook nog eens bij kijken. toch probeer ik dagelijks toch dat ze 3 a 4 volle flesjes naar binnen krijgt. Ik wil natuurlijk niet dat ze uitdroogt..Het vreemde is wel dat rijstwafels met appel (speciaal voor baby's) dat die wel heel snel naar binnen gaan!! maarja welk kind houd er niet van een lekker tussendoortje haha

koorts en verhoging is daarbij natuurlijk ook geen vreemde! ik hou er niet van om mn kleintje vol te pompen met paracetamol, maar voor het slapen gaan is het tegenwoordig een must! en niet voor de verhoging ofzo, maar gewoon echt voor de pijn!!

Grrrrr als die rotdingen nou eens doorkomen zou ik helemaal blij zijn!!! want al die smeerseltjes van de drogist en apotheek werken helaas ook niet dus het word maar eens tijd dat die !@#@@ dingen eens een keer doorkomen!

10 jaar geleden

jaa tandvlees masseren doe ik ook als ze het toelaat. Hier is dan geen papa maar wel een hele lieve oma en lieve tante waar ze dan ook wel eens naar toe wilt hihi. dat is dan weer het voordeel van thuiswonen haha. en hier gelukkig gewoon kunstvoeding dus daar heb ik dan geen last van. en vandaag eindelijk een klein puntje dus hopen dat het nu helemaal doorzet :)

10 jaar geleden

Ik heb bij onze dochter ook het tandvlees gemasseerd want ja al die middeltjes en bijtringen werkte niet, en mijn tepel werd er ook niet vrolijk van met dat gebijt tijdens de borstvoeding, alsof ze het gewoon leuk vond om mij te bijten. Bij het masseren aantal keer per dag is het tandje wel snel doorgekomen, zodra dat tandje er was was ze ook acuut vrolijk(er). Ik ben niet gaan duwen of trekken maar maakte mijn vinger vaak koud door even mijn vinger in koud water te houden en dat vond ze dan wel prettig. Ze had geen koorts of verhoging maar gewoon dat gehang, mama mama mama, er is hier ook EEN PAPA zei ik dan. Idd leuk dat geknuffel maar op gegeven moment wil je ook wel even rust. Je denkt vast kan ik die tandpijn maar krijgen, ipv je kindje!

10 jaar geleden

dr tandvlees masseren help jammer genoeg ook niet, en om hem er door heen te duwen zou ik nou net niet kunnen hihi. maarja gewoon blijven duimen dat hij er snel door heen is! en ja het is inderdaad zo zielig!

10 jaar geleden

Aaah, zielig, he!