Snap

Suzannah weer in het ziekenhuis

Ik had me voorgenomen deze week heerlijk wat blog's te gaan schrijven, maar helaas verloopt deze week niet zoals ik had gehoopt.

Nu maar even een snelle up-date:

Suzannah heeft gister een darm-Biopt gehad en gisteravond liep haar temperatuur op. Haar ontstekingswaarden in haar bloed zijn verhoogt en ze is echt ziek en pijnlijk. Ze hebben dus besloten om haar ter opservatie op te nemen. Haar koorts was iets gezakt ten opzichte van gisteren, maar dat is vaker zo na een nachtje slapen en ze waren zeker niet tevreden.

Vandaag is het verder wachten op de kinderchirurg of we moeten blijven of dat we toch naar huis mogen. We maken ons niet heel veel zorgen, maar omdat er in de darmen allerlei bacteriën leven is koorts na een biopt niet iets waar de artsen erg blij van worden.

Ik hou jullie op de hoogte door te antwoorden op deze blog.

xxx Sandra

11 jaar geleden

Gister heeft Suzannah weer een goede dag gehad. Eten gaat ook al weer beter en ze huild minder. Als we geweten hadden dat ze het zo naar zou ervaren hadden we het nooit zonder narcose laten doen! Nu bestaat er een kleine kans dat ze nog een keer moet maar dan krijgt ze zeker een roesje en laat ik haar een nachtje opnemen ter observatie. Het aller ergste van het verhaal was eigenlijk nog wel dat ik om 19.45 op de SEH was en we pas om 00.15 op de afdeling waren. Daar moesten ze nog bloedafnemen en urine caterter doen en we werden pas om 2.00 alleen gelaten! En dan opmerkingen van de andere verpleegsters dat we de deur van haar kamer dicht moesten houden want ze gilde zo.....Ja zegt ze dat weet ik nog van de vorige keer en straks is iedereen wakker! Dat deed ze lekker toen Suzannah haar verpleger even weg was. Dat doe je toch niet op dat tijdstip? doe je zelf even de deur dicht..........lijkt mij? Maar goed het is afwachten wat er uit het biopt komt en hopelijk kunnen we dan eindelijk vooruit gaan kijken.

11 jaar geleden

Veel beterschap, en ik denk dat je idd de juiste keuze hebt gemaakt. Kinderen knappen thuis toch sneller op dan in een vreemde omgeving.

11 jaar geleden

ahh arme meid veel beterschap!!!

11 jaar geleden

Bedankt dat jullie zo met ons mee leven! Haar temperatuur is gedaald tot 37.7! Ik ben dus heel blij dat ik besloten had om met haar naar huis te gaan. Ze is nog wel ziek en erg van slag maar we kunnen er vanuit gaan dat het nu elke dag weer een beetje beter zal gaan!